mamabartka
...i Natalki :)
Kurczę, ja też mam brzuszysko jak balon. Wyglądam na jakiś 4 miesiąc .
Nie pamiętam takich atrakcji z pierwszej ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurczę, ja też mam brzuszysko jak balon. Wyglądam na jakiś 4 miesiąc .
;-) Witam Przyszłe Mamusie.
Moje Maleństwo ma dopiero 8 tygodni. Solidaryzuję się w mdłościach i bólach piersi. Zauważyłam jeszcze jeden objaw... Chyba zaczynam wpadac w histerię.
A tak już na poważnie. Mam pytanie, to moja pierwsza ciąża więc jestem w tym bardzo szczypiorkowa. Po krótce - krwawiłam w 6 tygodniu ciązy i miałam kłujące bóle brzucha. Gino uznał zagrożenie poronieniem, dostałam duphaston i miałam uważać,nie widział poza tym Dzidziusia na USG a HCG miałam wysokie. Teraz na szczęście krawienie ustało, Niunio jest tam gdzie powinien, i lekarz stwierdził brak zagrożenia.
A teraz sedno: niepokoją mnie kłujące bóle w podbrzuszu, krótkotrwałe, przeszywające aż do pochwy. Macie też takie objawy???? Gino nic na to nie powiedział Wiem,że powoli tam sie wszystko rozciaga ale zaczynam sie niepokoić. Odetchnę dopiero w 2 trymestrze. Nawet brak dzisiejszych porannych mdłości uznałam za zł omen. Poratujcie w stresie. Takie bóle są normalne??