reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

objawy i boleści-ku pocieszeniu

na wycieczki toaletowe znalazłam sposób, staram się nie pić gdzieś tak od 18-19 i wtedy jesli wstaje to tylko 1-2.
szyjka mnie też ciagnie, jutro do lekarza to może się dowiem czegos ciekawego:-) o moim maleństwie(troche licze na jakieś rozwarcie) i może mi ktg zrobi-chciałabym:tak::tak::tak:

reklama
oj to sikanie jest uciążliwe, w nocy wstaje średnio co 2 godziny i lece do kibelka jakbym sie miałą odrazu posikać:-Dale najgorzej jest jak gdzies idziemy na miasto to ja wypatruje tylko ubikacji:sorry2:

Ja w nocy jak pisalam 1-2 razy ale w ciagu dnia wiecej. Czuje ze mi sie chce siku wiec ide do kibelka a jak usiade to mi sie odechciewa. A jak wstane to znowu czuje ze mi sie chce i tak w kolko:confused:. Ale daje rade.

Ja ogólnie nie miałam z tym problemu wstawałam tylko raz mimo że pije ogromnie dużo wody.Jednak od 2 nocy wstaje dosłownie co 2 godziny :szok: ale w nocy też pije.
Czy wasz maleństwa też mają takie czkawki?Moje ma bardzo często.Biedactwo

Kamu, dzieciom to podobno nie przeszkadza, ta czkawka - tzn. nie odczuwają jej jako czegoś nieprzyjemnego:) zresztą i po urodzeniu teżjak patrzę na swoją siostrzenicę, to ona miewa czkawki dość często i nie wygląda na niezadowoloną:)

Przegadałam z moją ginką wynik posiewu na te wszystkie paskudne bakterie i stwierdziła że poniewaz wyhodowała się tylko E-coli to nie ma się co przejmowac, bo E-coli maja praktycznie wszytkie kobiety i nie podaje się profilaktycznie antybiotyku ani matce ani dziecku (zwłaszcza przy porodzie cc). Hmmm...... sama nie wiem co mam o tym myśleć. Jakoś mnie to nie przekonało :no:

moja ginka wogóle mi nie zrobiła takich badań bo stwierdziła że u mnie ciąża przebiega książkowo, sama chciałam to badanie wykonać ale nie ma mi kto tego pobrac w mojej "wspaniałej" przychodni:wściekła/y:

ja sie właśnie przeraziłam, zauwazyłam koło pępka rozstepy:-( miałam nadzieje, że unikne tak jak w pierwszzej ciązy a tu niestety i to akurat w takim miejscu:confused2: może macie jakieś sposoby na te dopiero pojawiające sie:-(

agnieszka no ja niestety tez mam:-( i walcze z nimi od ok 1,5 miesiaca i nic na nie nie działa,:-(od poczatku ciazy(od3 miesiaca) smaruje sie kremami na rozstepy a one i tak sie pojawiły i nadal sie pojawiaja:wściekła/y:, juz sie do tego przyzwyczajiłam ale ciezko bylo:-(

reklama
agnieszka ponoć bardzo dobry jest olej z migdałów ale za cholerę nie moge go dostać - świetnie uelastycznia
ale chyba tylko w indiach kobiety tym się smarują bo poleca go pani dr właśnie z tamtąd a mi polecił znajomy lekarz który był na jej wykładach:-)
ja smaruje sie na okrągło kremami

Do góry