reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

objawy i boleści-ku pocieszeniu

taaa jasne a nie mówiłem....
Ja uważam że lepiej zrobić badanie i wiedzieć na czym się stoi.
Oczywiście wiekszość dziewczyn nie ma ale zawsze warto sprawdzić.
Sorry ale mam alergię na lekarzy którzy twierdzą że wszystko jest super a nie robią żadnych badań. Mam bardzo złe doświadczenia:baffled::baffled::baffled:

reklama
Witam.Dopiero dziś się zalogowałam,ale już mi się podoba ;-) Ja jestem w 7 tygodniu, objawy jakie mnie dopadły to strasznie bolące piersi,senność no i oczywiści głodni jesteśmy:-) co godzinkę.Pozdrawiam serdecznie.Powodzenia:-)

Też się zastanawiam, czy nie zrobić tych badań.
Zobaczymy, za tydzień wizyta.
Koleżanka która urodziła tydzień temu, miała nagłą cc właśnie z powodu jakiś bakterii.
Miała robione badania ale zaginęły lekarzowi :/

U mnie samopoczucie super, mimo męczącego weekendu.
Nic nie boli, humor ok, w dodatku śniło mi się, że miałam taki szybki i super poród, że przeszły mi lęki. Jak na razie to liczę, że przenoszę, w końcu w brzuszku małemu jest najlepiej :p

mnie ostatnio mama opowiadała(pracuje na noworodkach) jak to własnie pierworódka expresowo urodziła, przyszła z 3 cm rozwarciem i po ok godz urodziła- takim to dobrze:tak::tak: ja też tak chce

Własnie nie rozumiem lekarzy którzy tego nie zlecają,moje wyniki od początku ciąży są ok,a jednak wyszedł mi ten paciorkowiec.Podobno ma go ok 40% kobiet ale on jest dla nas w ogóle nie szkodliwy,za to może być szkodliwy dla dziecka.Mojej koleżance tez nie zlecił,a że ona nie chciała być mądrzejsza od niego to się nie mądrowała bo skoro tak zadecydował.Ciekawe co teraz powie jak zobaczy że ja to jednak mam.:baffled:

lekarz jasnowidz "a nie móiłem" to zgroza
rzeczywiście lepiej zrobic sobie samemu badanie w laborce i miec spokojną głowę
a ja zamiast spać to błagam syna aby zaprzestał kopania po żebrach:-)
ostatnio to jego ulubione miejsce do komunikowania się z rodzicielką
dziś straszebnie ruchliwe to moje maleństwo
i nocka zapowiada sie zgagowata:-)
oby wam przyśniły się aniołki
dobrej nocki

reklama
Teraz ja troche ponarzekam: w nocy co chwila sie przekrecam raz na jeden bok raz na drugi. Troche to trwa wiec minie chwila zanim znowu zasne. Na siku ide ok 2 razy. Ale potem ciezko mi zasnac. Rano budze sie ok8 i juz dalej nie spie. W dzien tez nie spie chociaz jestem bardzo zmeczona. Jak chodze to twardniej mi brzuch.:zawstydzona/y:
Ja juz chce urodzic:-D. W poniedzialek sie dowiem o terminie mojego cc.

Do góry