reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

objawy i boleści-ku pocieszeniu

Dorka to u Ciebie jest lux, ja mam gorzej. Kładę się spać po 23 bo wcześniej nie usnę, do łazienki wstaję średnio co godzinę, półtorej to już jest dobrze, od 7 rano już nie śpię, i strasznie mi ręce drętwieją. A do wizyty jeszcze 2 tygodnie , do porodu czyli cc ok 3 tygodni :no::no::no::no: A do tego męczy mnie katar, i zaczynam kaszleć. Full servis.

reklama
Sylcia współczuje takiego servisu

ja dzis spałam z dzieckiem i o dziwo wyspałam sie(pewnie dlatego ze nie musiałam sie budzic i sprawdzac czy sie odkryla), wstalam tylko 2 razy i nawet tak duszno mi nie było ani mały nie dokuczał.
A od rana bóle miesiączkowe hihihi ale przynajmniej mniej dokuczliwe niz prostowanie sie mojego malenstwa co notorycznie uskuteczniało wczoraj.

Sylcia to nie zazdroszczę..Nie dośc,że to końcówka ciąży i jest ciężko to jeszcze ten katar i kaszel:no: nie dobrze..Mi pomagał syrop z cebuli i cytryny..
dziewczyny macie jakis sposób na spuchnięte nogi?
nie pomaga mi moczenie ich w wodzie z solą,trzymanie wysoko czy nawet spanie z uniesionymi nogami:-(

dziewczyny macie jakis sposób na spuchnięte nogi?
nie pomaga mi moczenie ich w wodzie z solą,trzymanie wysoko czy nawet spanie z uniesionymi nogami:-(
proponuje poród- efekt murowany :-D
a tak serio to ja mocze w zimnej wodzie. ewentualnie mozesz kłasć sobie wilgotne reczniki na nogi- zawsze to jakies chłodzenie

Agnieszko nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała juz urodzić..Ostatnio nawet zabroniłam mężowi patrzec na moje nogi:-(są takie spuchniete..Mi nie pomaga moczenie ich w wodzie..fakt jest przyjemniej bo jednak chłodniej w nogi ale nadal są takie duże:dry:

strasznie mi przykro, ze nic nie pomaga. ja narazie nie mam aż takiego problemu, bo moje puchniecie nóg objawia sie jedynie tym, że zyły mi nie wystaja wieć nogi wyglądają nieco lepiej.
a konsultowałaś to z lekarzem, czy przypatkiem nie masz zatrucia ciążowego?

Sylcia współczuje takich dolegliwości, ja do kibelka co 2 godziny ide ale potem zasypiam bez problemu wiec nie jest tak źle. co do puchniecia nóg to mi też puchną ale nie jakoś drastycznie także da się przeżyć.:tak:

reklama
karola mi tez puchną nóżki i nie jest to zatrucie ciążowe tylko to ogólnie panujące ciepło
dla mnie najlepszametoda jest lezeni z nogami na kopcu poduszek - zawsze ta krew z nich schodzi

Do góry