reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Obawy i rady dla majowych mamuś

Aneteczka , dzisiaj rozmawiałam z koIeżanko i ona ma taki probIem z 10 miesięcznym szkrabem. Iekarz powiedział,że do roku nie zwracac na to uwagi o iIe jąderka da sie wyczuc w mosznie i nie sa schowane na stałe.

reklama
Witam
Chciałabym kupić krzesełko do karmienia dla mojego Maleństwa. Byłam w sklepie, ale większość krzesełek ma strasznie nieprzyjemne w dotyku obicie,a u innych tapicerka łatwo kruszy się i odpada. Znacie może jakieś sprawdzone krzesełka?

My mamy fisher price rain forest i nic sie nie dzieje,tapicerka jest mila w dotyku:tak:fajnie sie z niej zmywa,kolorowe co podoba sie mlodej,trzystopniowa regulacja oparcia. Jestesmy zadowolone:tak::-)

Witam
Chciałabym kupić krzesełko do karmienia dla mojego Maleństwa. Byłam w sklepie, ale większość krzesełek ma strasznie nieprzyjemne w dotyku obicie,a u innych tapicerka łatwo kruszy się i odpada. Znacie może jakieś sprawdzone krzesełka?
Ja mam takie:
CONECO - krzesełko do karmienia FABULA - kolor ZIELONY
Jestem bardzo zadowolona,tapicerka mięciutka i łatwa do czyszczenia.Krzesełko posiada wszystkie cechy krzesełka idealnego.Jedynym minusem jest to, ze ajk Filip dłużej siedzi to poci mu się główka.Na cenę nie patrz bo one w necie sa droższe:baffled:
ja za to krzesełko płaciłam 299zł.

Odświeżam wątek bo mam pytanko. Czy wiecie coś na temat opryszczki u niemowląt ??? Młodemu coś wyskoczyło nad górną wargą co przypomina mi opryszczkę :oo: wiem że nawracająca opryszczka jest niebezpieczna... jak do poniedziałku nic się nie zmieni to pójdziemy do pediatry.Sama nie wiem czy się martwić ...

Odświeżam wątek bo mam pytanko. Czy wiecie coś na temat opryszczki u niemowląt ??? Młodemu coś wyskoczyło nad górną wargą co przypomina mi opryszczkę :oo: wiem że nawracająca opryszczka jest niebezpieczna... jak do poniedziałku nic się nie zmieni to pójdziemy do pediatry.Sama nie wiem czy się martwić ...

Malinko....no niestety ni pomoge....nigdy sie nie spotkalam z opryszczka u niemowlat.....:no:
a czy malego nikt nie calowal kto wlasnie mila opryszczke..?????

tak tak był całowany, przeze mnie :zawstydzona/y:starałam się tego nie robić ale czasem po prostu się zapomniałam :zawstydzona/y: ja mam nawracające opryszczki:confused2: któtych nienawidzę. Niczym mu tego nie smarowałam bo wychodzę z założenie że skoro to pierwszy raz mu wyskoczyło to niech organizm walczy. Dziękuję Jolu za uwagę :tak:

Kąpiel?- nieeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

Dziewczyny, mój synek od kilku dni nie znosi kąpieli. Wcześniej po prostu ją uwielbiał! Od kilku dni, jak tylko włoży się go do wanienki to krzyczy jak opętany. Mam wrażenie, że się boi. Woda ma odpowiednią temperaturę, dajemy mu zabawki, śpiewamy i wygłupiamy się, żeby odwrócić jego uwagę, ale bez skutku. Nadal kąpiemy go w jego "starej" wanience, bo nie siedzi sam wystarczająco stabilnie, żeby go przenieść do dużej wanny. Może macie na to jakieś sposoby?
Help...

reklama
Ja mam takie:
CONECO - krzesełko do karmienia FABULA - kolor ZIELONY
Jestem bardzo zadowolona,tapicerka mięciutka i łatwa do czyszczenia.Krzesełko posiada wszystkie cechy krzesełka idealnego.Jedynym minusem jest to, ze ajk Filip dłużej siedzi to poci mu się główka.Na cenę nie patrz bo one w necie sa droższe:baffled:
ja za to krzesełko płaciłam 299zł.
A jak wygląda sprawa zapięcia pasów? Sprawdzałam je w sklepie to strasznie ciężko chodzi, ale może to kwestia wyrobienia. Zresztą, w prawie wszystkich krzesełkach jest ten sam problem. Poza tym, krzesełko wygląda fajniutko. :-)

Do góry