reklama
malaga
Fanka BB :)
wieczorem padam jak zabita, w nocy się budzę na "siku" kilkakrotnie
i zawsze zasypiam dość szybko.
Ja tak samo - padam i usypiam w parę minut i zawsze budzę się na siku
Marcówki, ja od wczoraj kaszle i stracilam głos - wiecie może co mi wolno, może jakiś syrop, czytałam że homeopatyczne leki można w ciązy. Najlepiej bym nic brała ale chyba lepiej żeby mi szybko przeszło. Wreszcie jestem na L 4 i moge z Wami popisać.
Czesc Dzieczyny.
Czytam codziennie Wasze posty i mam podobne problemy jak Wy.
Dzisiaj jednak cos mnie zaniepokoilo i mam pytanie czy ktoras z Was to moze miala.Dzisiaj rano obudzila mi fala goraca tak mi sie zrobilo goraco, duszno i zaczelam sie pocic to wrazenie trwalo jakies 5 minut i przeszlo samo ale gdy poszlam wziasc prysznic to znowu to mi sie przytrafilo nawet zimna woda ktora sie oblalam nie pomogla az mi sie slabo przez chwile zrobilo.
Od czego to moglo byc??
Pozdrawiam Lena.
Czytam codziennie Wasze posty i mam podobne problemy jak Wy.
Dzisiaj jednak cos mnie zaniepokoilo i mam pytanie czy ktoras z Was to moze miala.Dzisiaj rano obudzila mi fala goraca tak mi sie zrobilo goraco, duszno i zaczelam sie pocic to wrazenie trwalo jakies 5 minut i przeszlo samo ale gdy poszlam wziasc prysznic to znowu to mi sie przytrafilo nawet zimna woda ktora sie oblalam nie pomogla az mi sie slabo przez chwile zrobilo.
Od czego to moglo byc??
Pozdrawiam Lena.
Ja na ostatniej wizycie u gina zapytałam co można brać gdyby gardło drapało, bo wiadomo teraz jesień i pełno tych wiruskow.Tak więc na gardelko to wiem, ze najbezpieczniejszy jest chronohinalgin no i mleczko z miodzikiem i czosnkie...
reklama
kamilas-na drapiace gardlo do ssania Homeovox lub na kaszel aconitum(granuleczki) a jak mnie tylko cos zaczyna brac to biore gelssenium w pierwszej ciazy tylko tak sie leczylam i teraz narazie "odpukac" nic mnie nie łapie oczywiscie dodatkowo mozesz wziać witaminki ale ja to nawet tych syropów bałam sie brać.