reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Ja też przezywalam bezzsenność,ale to chyba dlatego, że strasznie się denerwowałam o dzidzie.Teraz staram się wyciszyć i sen przychodzi na całą noc ;-)

reklama
Marcówki, ja od wczoraj kaszle i stracilam głos - wiecie może co mi wolno, może jakiś syrop, czytałam że homeopatyczne leki można w ciązy. Najlepiej bym nic brała ale chyba lepiej żeby mi szybko przeszło. Wreszcie jestem na L 4 i moge z Wami popisać.

Czesc Dzieczyny.
Czytam codziennie Wasze posty i mam podobne problemy jak Wy.
Dzisiaj jednak cos mnie zaniepokoilo i mam pytanie czy ktoras z Was to moze miala.Dzisiaj rano obudzila mi fala goraca tak mi sie zrobilo goraco, duszno i zaczelam sie pocic to wrazenie trwalo jakies 5 minut i przeszlo samo ale gdy poszlam wziasc prysznic to znowu to mi sie przytrafilo nawet zimna woda ktora sie oblalam nie pomogla az mi sie slabo przez chwile zrobilo.
Od czego to moglo byc??
Pozdrawiam Lena.

Lenka od czego to moze byc to nie wiem
natomiast jest Cie to pocieszy to ja juz jedno omdlenie zaliczylam w tej ciazy
poltora tygodnia temu
bylam potem na usg i u gina i wszystko ok, wiec to chyba normalne w miare...;-)

Ja też mam czasem takie "uderzenia" gorąca i jakoś się więcej poce, ale czytałam, że to poprostu zmieniające się w nas hormonki powodują te burze :tak:

Ja na ostatniej wizycie u gina zapytałam co można brać gdyby gardło drapało, bo wiadomo teraz jesień i pełno tych wiruskow.Tak więc na gardelko to wiem, ze najbezpieczniejszy jest chronohinalgin no i mleczko z miodzikiem i czosnkie...

reklama
kamilas-na drapiace gardlo do ssania Homeovox lub na kaszel aconitum(granuleczki) a jak mnie tylko cos zaczyna brac to biore gelssenium w pierwszej ciazy tylko tak sie leczylam i teraz narazie "odpukac" nic mnie nie łapie oczywiscie dodatkowo mozesz wziać witaminki ale ja to nawet tych syropów bałam sie brać.

Do góry