reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

dolegliwosci nie mam, za to zachcianki jak najbardziej
ogor najlepiej mocno ukiszony, swiezy sok z marchewki plus rogalik z czekolada :-)
tak wyglada moje sniadanie od 3 tygodni
ciekawe kiedy mi przejdzie

reklama
ja sie tak od jakiegos czasu zastanawiam czy mam jakies zachcianki, ale chyba nie bardzo ;-) ciekawe czy mnie dopadna jeszcze hehe :-D
wczesniej troszke bralo mnie na slodkie, ale juz mi przeszlo....

A wracając do dolegliwości... Wczoraj mnie tak zaczęły boleć krzyże z jednej strony, że myślalam że zwariuję i tylko chałupniczo zrobiony termofor ciut pomagał. Chyba za dużo siedzę a za mało się ruszam...
A Was bolą plecy??

Ten mój pseudo termofor to była po prostu gorąca woda wlana do zamykanego dzbanka owiniętego ręcznikiem i tak sobie boczkiem leżałam z przyciśniętym do krzyża dzbankiem... No ale jakiś efekt byl.
A w ogóle to trzeba by chyba zacząc praktykować jakieś ćwiczenia dla ciężarówek...

pomyslowa jestes.
dobrze ze pomoglo :-)

na tvn styl kiedys byly cwieczenia dla ciezarowek, nie wiem czy jeszcze sa.
moze przejrzyj program.

ja sie nie oszukuje, cwiczyc to nie ja ;-)
ewentualnie spacerek lub rowerek.

Dziewczyny no właśnie może jakieś ćwiczenia dla ciężarnych:-) takie lekkie i przyjemne:-D ja bym zaczeła coś robić z nogami bo ten celulit mnie przeraża:growl:

co do zachcianek to od początku ciąży nie mogłam patrzeć na słodycze, a teraz powoli mi przechodzi i nie odmówię ciacha lub ciukierka:tak:

reklama
Moja ostatnia dolegliwosc:

okropny bol w kroczu :wściekła/y:
wczoraj lekarka sprawdzala mi podwozie i wg niej jest wszystko ok i najprawdopodbniej to dzidzia mnie tam naciska....bo na usg zaraz obok szyjki macicy byla glowka dziecka :dry:
to se pocierpie dalej...

Do góry