reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
dziewczyny,

czy was tez tak paskudnie swedza cycuchy:confused:
ja normalnie momentami juz nie wyrabiam:baffled: :baffled:

Mnie nie swędzą :happy:

u mnie pepek zrobil sie deliktanie plytszy, ale nadal jest w srodku:-p

a linii mam jakis bardzo blady, delikatny zarys - nic wiecej:-)

U mnie też pępek troszkę płytszy, ale nadal w środku :tak: Mojej siostrze wogóle nie wyskoczył, więc pewnie i u mnie tak będzie ;-)
A linii nie mam wogóle jeszcze :happy:

Ja juz miałam kilka razy, zawsze wydaje mi się że jest mi za gorąco i nie moge spać. Ostatniej nocy przewracałam sie godzine, aż w końcu zrobiłam sobie posłanie na podłodze, bliżej okna i po 5 minutkach usnęłam. Co prawda zdziwiony może być mąż gdy rano wstaje i to widzi....ciężarówka śpiąca na podłodze - ale mi tam było super.:-)

reklama
Hehe tez bym byla zdziwiona.:-)
Nie wpadlam na to zeby sie wyniesc na podloge, musze wyprobowac, bo po tych nocnych czuwaniach w pracy jestem nieprzytomna.
Dzis na szczescie tylko 15 min przewracania z boku na bok.

Do góry