reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

anija a ja sie dziwie, ze urodziłam tylko 3 tygodnie wcześniej
przecież co ja wyprawiałam w tej ciąży
ile miałam stresu i wysiłku fizycznego

ale ostatnie co robiłam to odkurzałam chate odkurzaczem :eek: na kolanach :szok::-D

a wody mi odeszły jak zakraplałam nosek córce kroplami

jest już blog, możesz poczytać jak to było ;-)

reklama
mi tez sie troszke juz dluzy, ale to moze dlatego, ze nie mam za bardzo co robic;-)jak chce posprzatac to maz na mnie krzyczy, ze nie mam sie wysilac...wiec tak sobie sie nudze codziennie, bo do czytania ksiazek nie mam cierpliwosci - nie moge sie skupic na dluzej:-(wiec juz bym chciala, zeby bylo po wszystkim

a z drugiej strony dobrze mi w ciazy:-)nic mi nie dolega, czuje sie dobrze i chce sie tym stanem pocieszyc, bo kto wie, kiedy znowu bede z brzuszkiem chodzila, jezeli w ogole:-)

a te chwile smutnego nastroju mam również
jest wszystko ok a ja siedzie i nagle bierze mnie taka dziwna myśl
czuję się jakoś samotnie :eek:
nie lubie tego :no:

na szczęście wiem, ze to mija
ale nienawidze sie tak czuć :sick:
Okropne uczucie... Mam nadzieję, że szybko minie.. Też nienawidzę tak się czuć :sick:

No to ja może wkurzę niektóre z Was:-D :-D :-D
Mieszcze się już w stare spodnie i zostało mi tylko 4 kg do zrzucenia:tak: :tak: :tak: Moje dolegliwości pociążowe to zmęczenie:tak: :-( :tak: poza tym czuje sie SUPER:tak: :tak: :tak:
Wysyłam potrzebującym pozytywne fluidy:-) :-) :-)

Na tą moją małą nic nie działa :no:
dwa razy byłam dzisiaj na spacerze...chyba ze 3 kilometry zrobiłam...
od dzisiaj mam przeterminowane dziecko :szok::szok::szok::-(

noce mam straszne, przewrócić sie z boku na bok to taki wysiłek że za każdym razem sie budzę :-(
poza tym uwielbiam spacerki a teraz mnie one męczą i musze siadać byle gdzie jak jakaś stara babinka :laugh2:
mówcie co chcecie, mnie tam sie już ciąża znudziła:baffled:;-):tak:

Mel ja tez wlasnie sie nie oszczedzam, buegam do tramwaju, po schodach, z Jasiem na czworakach i tepe
Ale Julek twardziel :tak:

JMM dolaczam, mam juz dosyc tej ociezalosci :baffled:
Wczoraj mnie moj lekarz nastraszyl, powiedzial ze w zasadzie powinnismy sie trzymac terminu z OM a nie pierwszego usg, a wg om mialam rodzic 12 tego.
Tez nie mialo mu sie to kiedy przypomniec.
Spac nie moglam, bo myslalam czy wszystko ok :eek:

Ja też sobie pomarudze, bo już mi sie tak dłuży ze szok. Dostaje jakies małe skurcze ale nic poza tym, za długo siedzieć nie moge bo mnie Mała w wątrobę kopie, a jak chodze na dłuższy spacer to mnie tak brzuch boli później, ze szok. A tu jeszcze 13 dni mam wytrzymać, przeciez to straszne :( Muszę ją jakoś przyspieszyć, może mi się uda. Chociaż charakter ma po mamusi więc uparta jak osioł :(

hmV5p1

a mi nie jest zle, nadal dolegliwosci zadnych (oprocz stalej zgagi jak spie na prawym boku;-)), a te nocne skurcze wprawily mnie w jakis dobry nastroj - zaczelam nagle wierzyc, ze moze nie bede wywolywana 10 dni po terminie, jak mi sie ciagle wydawalo...;-):-D

pobiegalam wiec sobie z odkurzaczem i mopem po schodach, bo na wszelki wypadek czysto musi byc:-)

reklama
halo, halo, jak tam nasze ciezarowki?:-)
cisza taka, czyzby wszystkie pojechaly rodzic?;-)

ja sie na razie trzymam w kupie i chyba sie tak potrzymam jeszcze czas jakis...:-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry