reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
dzien dobry,

bylam na obserwacji poniewaz slablam bez powodu i ogolnie jakos dupnie sie czulam
nic nie wykryli wiec jestem spowrotem, dalej 2 w 1

Duzo nas sie ostalo?

dzien dobry,

bylam na obserwacji poniewaz slablam bez powodu i ogolnie jakos dupnie sie czulam
nic nie wykryli wiec jestem spowrotem, dalej 2 w 1

Duzo nas sie ostalo?
dobrze że nic ci nie jest :tak:
hmm....
Agutek
ja
Ty
i kilka nowych dziewczyn....
czyli niewiele....
strasznie jestem ostatnio rozdrażniona, nie wiem czemu ale cały czas mam ochote albo płakać albo kogoś wyzwać i nie wiem za co:baffled:

strasznie jestem ostatnio rozdrażniona, nie wiem czemu ale cały czas mam ochote albo płakać albo kogoś wyzwać i nie wiem za co:baffled:

Ja też co chwilę ryczę...taka się zrobiłam dupowata.

anija witaj. Mam nadzieję, że czujesz się już lepiej. Nie zaglądałaś i już myślałam, że jesteś po, a jednak nadal się kulasz...
A nas już tak mało zostało...

Ja też co chwilę ryczę...taka się zrobiłam dupowata.
może to hormony?:confused:
tak ślicznie dzisiaj było na dworze a mi sie tyłka nawet nie chciało z domu ruszyć:baffled:
poprzesadzałam tylko kwiatki do większych doniczek (drzewko szczęścia mi sie rozrosło:-p)....mam nadzieje że grzebanie w ziemi nie jest zakazane w ciąży:baffled::confused:

mało nas mało...... i pusto tu jakoś
i nie ma z kim gadać:-:)sad:

jeszcze ja jestem - tylko tak jakos ostatnio czasu mi brakuje...
JustineMyMind - moze sie ruszac przez caly czas, podczas rodzenia tez:-):-)tak mi polozna powiedziala

jeszcze ja jestem - tylko tak jakos ostatnio czasu mi brakuje...
JustineMyMind - moze sie ruszac przez caly czas, podczas rodzenia tez:-):-)tak mi polozna powiedziala

no tak, pewnie dlatego o Tobie zapomniałam :zawstydzona/y:
więc w dwupaku są jeszcze:
- Agutek
-Anija
- JMM (czyli ja)
- Tigger
- i dziewczyny które doszły do nas w ciągu ostatniego miesiąca, których nicków nie pamiętam:happy:

JAKIE STRASZNE JEST TO CZEKANIE:szok:
JA DO PORODU CHYBA ZWARIUJE :shocked2::oo2:
PRZYSIĘGAM

moją dolegliwością jest teraz rozpoczynający sie OBŁĘD :szok::laugh2:

mało nas mało...... i pusto tu jakoś
i nie ma z kim gadać:-:)sad:

Oj tak..te co urodziły uciekły na marcowe mamy, a ciężarówek została znikoma część i z tego połowa nie pisze :-(

JAKIE STRASZNE JEST TO CZEKANIE:szok:
JA DO PORODU CHYBA ZWARIUJE :shocked2::oo2:
PRZYSIĘGAM
moją dolegliwością jest teraz rozpoczynający sie OBŁĘD :szok::laugh2:

No kochana to wiesz co ja czuję od jakiś 2 tygodni :-p A wszyscy tylko "spokojnie kiedyś się mała urodzi", a takie teksty to mnie do szału doprowadzają :szok: :laugh2: ;-) Witaj w klubie. Chyba każdą, która dociera do magicznych 40tc to dopada. Zyczę ci tylko, żebyś nie musiała czekać tyle ile ja i szybciej urodziła :tak:

A co do dolegliwości to oczywiście mała ciśnie mi na krocze, dzisiaj w nocy wstawałam chyba z 5 razy na siusiu, brzuch mi tak ciąży, że mam go już serdecznie dość, od jakiegoś czasu nasiliła mi się zgaga na leżąco, no i nawet w nocy mam opuchnięte stopy...

Wątek nam podupadł, bo i temat już nie bardzo odpowiedni ;-) i faktycznie coraz mniej nas pisze :confused: nie tylko ciężarówek, ale i rozdwojonych :confused: wogóle jakoś nas tak mało zostało :eek:

reklama
Malaga mało nas się udziela na forum bo jak już jest dzidziuś w domu to juz nie ma tyle wolnego czasu co pewnie już znasz z autopsji :). Mój Mały chwilowo spi więc wskoczyłam poczytać BB

Do góry