reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

no tak, pewnie dlatego o Tobie zapomniałam :zawstydzona/y:
więc w dwupaku są jeszcze:
- Agutek
-Anija
- JMM (czyli ja)
- Tigger
- i dziewczyny które doszły do nas w ciągu ostatniego miesiąca, których nicków nie pamiętam

na pewno kasia580 i elza74 (chociaz moze elza juz urodzila, bo dawno jej nie bylo)wiecej nie pamietam...:zawstydzona/y:dziewczyny, odzywajcie sie - robimy liste tych, ktore jeszcze zostaly!!:-)
ja spojrzalam na liste marcowek, ale wiem, ze tych, ktore sie pojawily niedawno na pewno tam nie ma

reklama
Rozdwojone mamusie nie maja czasu pisać bo mają się kim zajmowac a dziewczynki w dwupakach pewnie biegają na spacerki bo jest super pogoda. Ja właśnie się wybieram chociaż już mnie brzuszek pobolewa po długim spacerku, ale jak mam siedzieć w domu to będzie mi sie jeszcze bardziej dłużyło. Ale rzeczywiście tu troche pusto :(
HeIAp1

oczywiście że jestem jeszcze w dwupaku i jeszcze troche pobędę, chociaż strasznie to się dłuży :) A dziewczyn to rzeczywiście mało zostało, szkoda jakos tu tak cicho :(

BO2Lp1

Malaga mało nas się udziela na forum bo jak już jest dzidziuś w domu to juz nie ma tyle wolnego czasu co pewnie już znasz z autopsji :). Mój Mały chwilowo spi więc wskoczyłam poczytać BB
Mój Mały śpi w dzień dosyć sporo, więc mam czas na BB zerknąć i poczytać, czy cosik napisać :tak:

W takim razie w dwupaku pozostają <lista dotyczy AKTYWNYCH marcówek>:
- Agutek <być może już niedługo;-)>
- tigger
- JMM <znaczy ja>
- Anija
- kasia570
- elza74 <mogłaby sie pojawić i sie pochwalić czy jest jeszcze 2 w1>

to tyle jeśli chodzi o nasze marcówkowe "pozostałości";-)
ponarzekam sobie jeszcze.... na nogi :-( - bardzo mi puchną, wieczorami nie moge nawet palców do góry unieść :baffled:
poza tym cholernie boli mnie lewa noga na zmiane pogody <a to dziwne bo w pogodzie nic nie wspominali:laugh2:>
i najgorsze w tym wszystkim to że nawet nie moge sobie zaaplikować żadnej tabletki:-:)baffled:

Też bym sobie ponarzekała na dolegliwości, tyle, że już nie ciążowe, a pociążowe..
Jakieś takie melancholie mnie biorą :-( Do tego nie zmieszczę się w żadne!!!! spodnie sprzed ciąży :wściekła/y: Wkurza mnie to :wściekła/y: :wściekła/y: Wyżywam się na mężu :zawstydzona/y: Denerwuję się z byle powodu :zawstydzona/y:

No i zaczęła mnie głowa boleć teraz :wściekła/y: grrrrr :wściekła/y:

a ja próbowałam się dzisiaj wbić w dzinsy 3/4 , które kupiałm w 4 miesiącu ciąży i nosiłam do 6

no i co :confused:
dupa

tzn wlazłam ale na siłe :-p:eek:
może za miesiąc spróbuję jeszcze raz :eek:

a te chwile smutnego nastroju mam również
jest wszystko ok a ja siedzie i nagle bierze mnie taka dziwna myśl
czuję się jakoś samotnie :eek:
nie lubie tego :no:

na szczęście wiem, ze to mija
ale nienawidze sie tak czuć :sick:

no przynajmniej znacie przyczyne, po porodzie tak jest zawsze
a ja jak ma sie tlumaczyc?