reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Hej, odnośnie zaparć! Próbowałyście moja metodę? Już pisałam o kieliszeczku oliwy z oliwek... naprawdę pomaga:tak:
Ja właśnie pochłonęłam czekoladę więc też będzie problem i wieczorem setka będzie grana jak nic...;-) :baffled:
Nie próbowałam.. Jakoś tak na samą myśl... :eek: Da się to wypić??? :confused: I nie cofa?? :zawstydzona/y:

reklama
Bogda - zdarza się, że lekarze mówią - o jeszcze z tydzień! a kobitka następnego dnia rodzi:eek: Ale napewno sprawdzi czy masz rozwarcie i czy szyjka się skraca a to już konkretna wiadomość:tak:
Daj znać jak wrócisz:tak:

Ja też obstawiam, że jeszcze nie urodziła. Zatrzymali ją bo nadcisnienie szczególnie pod ciaży szczególnie trzeba często monitorować:tak:
Aby tylko biedaczka nie musiała zostac tam do rozwiązania:sick:

a moja córka już 6 dzień spokojna:tak: nie kopie tylko od czasu do czasu przeciaga się i zmienia pozycje:tak: już po żebrach nie dostaje:-D

U nas wlasnie rozpoczal sie remont sypialni
28 m do wyniesienia lozko, lozeczko, szafas. komoda, szafa mala Jasia i wolnostojacy przewijak
wszystko trzeba bylo wypakowac i zniesc na dol, oczywiscie mebi nie nosilam ale cala reszte owszem
teraz po gipsowaniu i malowani trzeba bedzie to wszystko od nowa wnosic i wpakowywac :eek:

no ale przynajmniej bedzie swiezo

reklama
kasia - z tą czkawką to jest tak, że ponoć to jest dla dziecka bardzo dobry trening - po prostu pije wody płodowe i mu się potem czka :tak:
Mój niuniuś też codziennie ma czkawkę, ale nie zauważyłam, czy ma znaczenie to co zjem :confused:

Do góry