reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Dzisiaj kolejny dzien z bolami. Chyba faktycznie wszystko sie rozrasta, bo czytalam na innych watkach, ze niektore dziewczyny tez tak boli krocze i podbrzusze :baffled:
No nic, jakos dla groszke przezyje ;-)

reklama
Takie różne bóle jak ciągniecie czy kłucie są normalne.Niebezpieczne są skurcze,ale częste.
A mi od dwóch dno jakby trochę dłonie spuchły :eek:
Może to pogoda?????

Ja na początku ciaży byłam na zwolnieniu, bo był szpital i był krwiak :-( ,ale naszczęście wszystko dobrze się skończyło. Potem jeszcze miesiąc w domku siedziałam i wróciłam bo miałam straszne shizy.Jak siedziałam w domu to się okropnie denerwowałam, przychodziły złe myśli :baffled: , no i gin mi powiedział, ze jak chce to mogę sobie popracować i jak na razie jest o.k.Jak tak bedę się czuła to popracuje do końca roku, a potem też czmychnę na zwolnienie ;-) , też chcę by moja dzidzia miała wypoczetą mamuśkę :-D

ja musialam sciagnac pierscionek zareczynowy, bo lada dzien to by mi wrosl w palec i nigdy bym go nie sciagnela juz :eek:
na szczescie obraczke moge jeszcze nosic...

pytalam o studia w nawiazaniu do tego posta :tak:
czyli Twoje :-)

no z wyksztalcenia jestem filolog-nauczyciel (ale nie pytajcie sie jakiego jezyka, bo nie powiem:-p). a moje przerwane studia, ktore mam nadzieje w przyszlosci dokonczyc to psychologia.
Ale co ja tylko sie tak tutaj wywnetrzam?;-)a reszta?moze zdradzicie dziewczyny wasze zawody wyuczone/wykonywane(odpowiednie skreslic):-)

mnie męczy kręgosłup:wściekła/y: jak się położę na wznak i poleżę tak przez kilka chwil to nie mogę się podnieść do góry:szok: próbowałam na boki się przekręcać ale tak mnie boli że musze to robic tempem żółwim:szok: więc o leżeniu na wznak moge zapomnieć:no: :no: :no: :no:

najlepiej było wczoraj mąż z pracy wraca dzwoni domofonem a ja na pleckach sobię leżę:-D chyba 5 minut stał i czekał bo nie mogłam zejść z łóżka

reklama
Odebralam wczoraj wczesniej zamowiana obraczke i ledwo ja na palec wciskam. slub za 2 tyg a ja obraczki nie moge na palca wcisnac.:-D :-D
Ale chyba nie bede rozniaru zmieniala. po pierwsze nie ma na to czasu , po drugie chyba pacle mi zmaleja po porudzie:tak: :tak:

Na wznak tez nie moge lezec dluzej niz piec minutek bo sie nie rusze jak nikt mie nie popchnie:-D :-D :-D :-D :-D
A jeszce mam problem ze wstaniem. jak kucne to juz koniec.:szok: :szok:
Bez czyjejs pomocnej dloni sie nie obedzie :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

Mama kilka nowych zdjec brzuszka .wiec kiedy zaczynamyu wklejanie:tak:

Do góry