reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Dzieki dziewczyny!!:-)
chetnie bym wkleila jakies fotki ze slubu, tylko tak jakos mi dziwnie, ze to tak dla wszystkich dostepne...ze kazdy moze sobie wejsc, poogladac i zrobic z tym co chce. Wy nie macie takich oporow?

wychodzi na to ze sama zostane na posterunku marcowym
wszystkie sie ustawiacie tak chetnie na poczatek marca

anija - na pewno sama nie zostaniesz, ja mam termin na 24 marca, wiec mam nadzieje, ze w lutym nie urodze, troche by za wczesnie bylo:-)chociaz jeszcze istnieje mozliwosc, ze na kwiecien sie przesune...

Dzieki dziewczyny!!:-)
chetnie bym wkleila jakies fotki ze slubu, tylko tak jakos mi dziwnie, ze to tak dla wszystkich dostepne...ze kazdy moze sobie wejsc, poogladac i zrobic z tym co chce. Wy nie macie takich oporow?

Ja cię doskonale rozumiem i też nie zamieszczam zdjęć.
Każdy może zajrzeć, skopiować, przerobić...
Nie dziękuję :no:

Dziweczyny kupiłam dzisaj gazete Shape Mama z płyta z ćwiczeniami dla kobiet w ciąży:-) narazie nie próbowałam ale wydają się przyjemne:-)

Z tym masz calkowita racje. proponuja rozne formy znieczulenia i dobra raczej opieke. Ale problem polega na tym , ze moge czegos nie zrozumiec.Jestem tutaj juz troszke ale medycznych pojec nigdy sie nie naucze:(((.
Nie martw sie ze zostaniesz sama na posterunku, podejrzewam ze to nie tak do konca sie sprawdza z + 5 miesiecy, ale jak to napewno bedziemy wszystkie nazwajem sie dopingowac.:)

miloku push, don't push i wystarczy hehe:-)

Mysle ze porodu powinnas bac sie najmniej
przynajmniej bedziesz miec normalna opieke okoloporodowa
o porodzie rodzinnym i znieczuleniu w gratisie nie wspomne ;-)

wychodzi na to ze sama zostane na posterunku marcowym
wszystkie sie ustawiacie tak chetnie na poczatek marca

ja tez zostane w marcu :tak:
mam na 20-21 :-)

reklama
albo jest wyjscie nr 2

mysle ze juz czas na poproszenie moderatora o wątki zamknięte ze zdjęciami

mialyby tam dostep tylko marcówki :tak:

wklejabybyscie wtedy fotki ?

Do góry