Lajla83
Fanka BB :)
ja dzisiaj wcinam pączki bez ograniczeń a co należy sięTłusty Czwartek!
mi własnie koleżanka przywiozła pączusie - no bo przecież nie mogę odmówić, nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja dzisiaj wcinam pączki bez ograniczeń a co należy sięTłusty Czwartek!
mi własnie koleżanka przywiozła pączusie - no bo przecież nie mogę odmówić, nie?
Ja mam żylasty dekolt, żylasty brzuch i wszystko, zwłaszcza po gorącej kąpieli Już się przyzwyczaiłam, że jak nie jestem opalona, to mam właśnie taką mapęa ja mam żylasty dekolt
fioletowe trasy jak na mapie i to w dużym mieście
i hemoroidy :sick:
cholerstwo jedno
moja córka od wczoraj jakaś dziwnie spokojna koleżanka powiedziała mi że dzieci przed porodem mniej się ruszają
w sumie to mogłabym juz urodzic ale jak mnie łapie skurcz to zmieniam zdanie
no właśnie ta czkawka mnie przeraża nie ma dnia żeby jej nie było a czasami nawet 2 razy dzienniemoja też ostatnio się uspokoiła, tylko leniwie się przeciąga i czasem mnie "pierdutnie", a poza tym chyba ciągle śpi albo łapczywie pije wody, bo czka