A
Agutek
Gość
Agutek na chodzonego też masz zgagę ja to tylko jak leżę
No właśnie nawet jak siedzę, stoję i chodzę
Zaraz szlag mnie trafi :sick:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agutek na chodzonego też masz zgagę ja to tylko jak leżę
witaj w klubie Agutku ja to mam zgage po wszystkimNo właśnie nawet jak siedzę, stoję i chodzę
Zaraz szlag mnie trafi :sick:
ja też mam brzuch nisko nawet nie mogę założyć nogi na noge skurcze też zdażają się często wczoraj byłam u lekarza i powiedział że wszystko jest pozamykane i narazie nic się nie szykujeZauważyłam, że obniżył mi się brzuch (mam go już na kolanach), do tego od kilku dni bolą mnie plecy i dół brzucha. Nie mówię już o biodrach, bo te bolą mnie od grudnia . No i zaczęłam miewać raz na dzień skurcze - mało mi oczy na wierzch nie wyjdą . Czy to znaczy, że to powoli się zaczyna, że mogę nie donosić do 8 marca?
ZGAGA
Zjadłam Rennie, ale tylko na chwilę pomogło
Ja też brzuch mam nisko, nogę na nogę założę, ale z wielkim trudem.. No i niewygodnie tak, więc nie zakładam ;-) A skurczy nie mam żadnychja też mam brzuch nisko nawet nie mogę założyć nogi na noge skurcze też zdażają się często wczoraj byłam u lekarza i powiedział że wszystko jest pozamykane i narazie nic się nie szykuje