reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
miałam sdzisiaj rano skurcz:-( chyba będzie ich teraz więcej:-(
uciekam na badania tylko musze się dobrze obatulić żeby znów mnie nie przewiało

przeczytałam dzisiaj prognozę pogody synoptyków
no i właśnie teraz, kiedy wszyscy już czekają na wiosnę, ma przyjść zima - mroźna i śnieżna - i potrwać aż do końca marca :eek:
buuu...dlaczego akurat teraz, kiedy mają rodzić się nasze maluszki :baffled:

Agutek ja też słyszałam o tej zimie :baffled: , podobno weekend ma być biały ale u mnie póki co ani płatka śniegu.

Trzeba się pocieszyć tym, że przynajmniej wykorzystamy zakupione śpiworki ;-).

A Mel chyba zaczęła jednak 8 miesiąc a nie 9ty bo jest w 32 tygodniu czyli teoretycznie brakuje jej 8 tyg. ale dla mnie teraz liczenie w miesiącach to czarna magia, juz się do tych tygodni przyzwyczaiłam...

Trzeba się pocieszyć tym, że przynajmniej wykorzystamy zakupione śpiworki ;-).

też o tym pomyślałam :-p

A Mel chyba zaczęła jednak 8 miesiąc a nie 9ty bo jest w 32 tygodniu czyli teoretycznie brakuje jej 8 tyg. ale dla mnie teraz liczenie w miesiącach to czarna magia, juz się do tych tygodni przyzwyczaiłam...

w takim normalnym liczeniu 9-miesięcznym to oczywiście Mel jest w 8 miesiącu...tylko, że suwaczek, który ma w podpisie rozlicza ciążę w miesiącach księżycowych i dzidziuś wskoczył jej dzisiaj w 9 miesiąc, ale księżycowy - stąd nasze posty z malagą ;-) :laugh2:

reklama
Moja maleńka przedwczoraj była jakaś spokojna, niemrawa...za to wczoraj i dzisiejszej nocy dała niezły popis..tata nie mógł się napatrzyć :laugh2:

Do góry