reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Dziś ze wzgledu na Święta cieszę się, że muszę leżeć. Pewnie też bym przesadziła z udzielaniem się w kuchni. Uważajcie na siebie dziewczynki, nikt nie będzie miał Wam za złe jak nie wszystko będzie dopięte na ostatni guzik.Miloku, mam nadzieję, że już sie lepiej czujesz.Ja, jak chcę popatrzeć na małe bobaski, porody itp oglądam na RTL codziennie o 11:30 program Mein Baby. polecam. Za każdym razem jak widzę świerzo upieczone mamuśki przytulające swoje pomarszczone, zakrwawione jeszcze baby to ryczę.

U mnie też już dużo lepiej. UffMusimy się przestawić, bo dzieciaczki będą miały coraz mniej miejsca w brzuszku. Niedługo będą się raczej wypychały niż kręciły.

ja najprawdopodobniej zrobie tylko salatke jarzynowa, rybe po grecku i galacik, zeby cos innego bylo do przegryzienia przez te 3 dni

wigilia u rodzicow wiec pewnie troche walowki przyniesiemy

szczerze mowiac nie chce mi sie nic robic..poza tym wyznaje zasade, ze swieta sa od przebywania z rodzina i odpoczywania, wiec staram sie nie brac udzialu w tym calym przedswiatecznym rozgardiaszu - wszyscy gdzies pedza, cale dnie spedzaja w kuchni, sprzataja non stop...eeee...to nie dla mnie ;-) potem w swieta padaja ze zmeczenia i nie maja zadnej radosci z tego...a cala praca, ktora wykonuja caly tydzien przed swietami szybko bierze w leb i chatka znowu zasyfiona :-D

wiec ja sobie luzik bluesik siedze w domku i nie przejmuje sie jakos tym wszystkim

za 5 dni i tak juz bedzie po wszystkim i jak zwykle powiemy "swieta swieta i po swietach" :-p :-D

Mam nadzieje Roksi bo ja podobnie jak Malaga pensje mam taką jak to zasrane becikowe. Może to niewiele ale wiązałam z tymi pieniędzmi już konkrene plany. Pieprzone ch....je :sorry2: sorki za przekleństwa:szok:
Szlag mnie trafia na sam dźwięk nazwiska tych dwóch wypierdków:wściekła/y: i całego tego rządu bezmózgów :wściekła/y:
Magdakap, ja też nie głosowałam na kaczorów ale co z tego skoro to oni nami rządzą i musimy spijać ich debilne pomysły, które pod pozorem "dobra Polaków" są tylko narządziem walki przeciw opozycji
Takiego mam nerwa że mi brzuszek stwardniał:wściekła/y::wściekła/y: :-(

chyba kazda z nas miala juz jakies plany zwiazane z ta kasa

niby jeszcze pojawiaja sie wiesci, ze moze to becikowe bedzie...ale powiem wam szczerze, ze ja juz nie wierze w zadne ich slowa i czuje, ze to tylko takie granie na czasie a pieniedzy nie bedzie :no:

niech sie cmokna w dupe :wściekła/y:

reklama
Do góry