reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

ja to bym najchetniej powiedziala tym faszystowskim kurduplom co o nich mysle...glosno i na forum innych :wściekła/y:

gnoje:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

ale mam na nich nerwa :wściekła/y:

reklama
tak w ogole to uwazam, ze wszystkie kobiety, ktore zaszly w ciaze do grudnia 2006 powinny miec wyplacane becikowe - bo mialy zgodnie z obowiazujacym prawem to zapewnione...
dopiero jesli faktycznie chca miec zmiane prawa to te kobiety, ktore zaszly w ciaze w styczniu 2007 powinny byc objete nowymi przepisami...

dobra lece sie szykowac do zebologa :-)

tez mnie wku...wia takie bezsensowne pseudo... rządzenie krajem :baffled:

i w tym momencie po raz kolejny przekonałam sie o słusznosci naszego wyboru porzucenia kaczek :-p

boszszszsz co za .... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kraj rządzony przez gówna a nie mózgi :wściekła/y:

Wiesz, Melanie, gdybyśmy mieli jakiś kapitał i perspektywy za granicą, to nawet byśmy się nie zastanawiali, tylko zwiewali stąd w te pędy..

malago moze nadejdzie taki dzien...
moze okolicznosci bedą Wam sprzyjały
nas przygarnął chrzestny Pariski
i dzieki jemu mogliśmy tu wystartowac

...jeszcze rok temu nawet nie myslelismy o emigracji
poprostu złożyło sie tak, ze w kilka minut zdecydowalismy sie na wyjazd
a po 3 miesiacach juz nas nie bylo w Pl

my z mezem wyjechalibysmy tylko wtedy, gdybysmy mieli pewnosc, ze dostaniemy prace na tym samym poziomie co tutaj w Polsce....a to niestety malo prawdopodobne, bo takie stanowiska z reguly trzymaja dla swoich...

Co ja tu się od Was dowiaduje?!!!No tak u mnie w TV głównie bajki ostatnio.Może jeszcze nic straconego z tym becikowym?Rząd taki prorodzinny przecie! Ale żeby nie było wątpliwości, ja na kaczki nie głosowałam.

Już dawno miałam spytać.W nocy lub nad ranem lubie się czasmi przeciągać i robię to głównie nieświadomie i za intensywnie, bo aż kłuje mnie brzuszek. Czy to jest dozwolone, czy lepiej sobie darować?

A mój syneczek jakiś leniwy ostatnio. O fikołkach nie ma mowy, szkoda.....Czasami tylko cos wystawi. Ciekawe jak ta aktywność w brzuchu przekłada się na ich życie poza dotychczasowym domkiem?

reklama
ja myślę że my się jeszcze załapiemy tylko te kobiety które zajdą w ciążę po nowym roku już się nie załapią:no:

Do góry