reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

czyli mieszcze sie w normie :tak: bardzo mnie to cieszy, bo nie chcialabym pic tego jeszcze raz ;-)

a tobie w takim razie zycze smacznego ;-)

reklama
Ja po macierzyńskim zamierzam w ogóle zmienić prace, bo w obecnej po prostu nie widze swojej przyszłości :no::no: i dokończyć studia:tak::-)
Miloku, fajnie masz. Ja nie mam zadnej bliskiej koleżanki ciężarówki <ale pewnie znajdą sie jakieś jak już będę chodzić z wózeczkiem:-D>
Ale co prawda to prawda, tak siedzieć w domu też niedobrze, zfiksować można :szok:

wiecie co..ja juz sie nie moge doczekac tych spacerkow :-D

ide sie polozyc troche i odpoczac
bo wlasnie wzielam kapiel i zaczelam sie balsamowac..no i troszke sie pozginalam i zaraz brzuchol mnie rozbolal :dry:

dziewczyny czy macie juz moze jakies wiadomosci nt. becikowego?
rzad milczy, a do mnie docieraja ciagle jakies plotki, ze jednak zlikwidowali nasze becikowe i ma byc tylko ten tysiac dla najbiedniejszych :wściekła/y:

a o to co Zyta chce zobic z kasa z naszego becikowego:
    1. środki finansowe na "rozruch" nie istniejącego jeszcze Funduszu Alimentacyjnego są zaplanowane w projekcie ustawy budżetowej na 2007r. w załączniku nr 2, w części "Rezerwy celowe", poz.48, w kwocie 400 mln zł;
    2. na posiedzeniu w dniu 25 września br. Rada Ministrów uznała możliwość uzupełnienia środków z poz. 48 części "Rezerwy celowe" o kwotę ok. 360 mln zł uwolnioną po ewentualnej rezygnacji z jednego z istniejących obecnie "becikowych", o możliwości tej poinformowałam Sejm w trakcie debaty w dniu 11 października br.;

Ja wogóle staram się nie słuchać, co mówią w rządzie, bo mnie szlag trafia :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Ale jestem pewna, że plan wprowadzą w życie i nie dostaniemy becikowego :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

mi normalnie rece opadly
kurde tak liczylam na ta kasiorke...
kazdej z nas przeciez na pewno taki tysiak bylby przydatny i to bardzo :-(
i powiedzcie czym my sie roznimy od tych mam, co urodzily w 2006 roku?
ledwo co wprowadzili becikowe juz je zabieraja..potrzebne to bylo tylko do wyborow i teraz maja nas w dupie...zrobili swoich wyborcow w bambuko, a ci nadal ida za nimi w zaparte - czy ci ludzie sa naprawde az tacy slepi :confused:

reklama
Do góry