reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
odebrałam dzisiaj wynik glukozy 71mg/dl przed wypiciem a po 82mg/dl:-D cieszę się ze nie będe musiała znowu pić tego świństwa:laugh2:

I przede mną Agutek :baffled: Chciałabym w tym tygodniu zrobić i zdążyć jeszcze na wizytę do ginki przed świętami.. Ale albo się muszę zamienić zmianami i zamiast na 7 iść na 12 (po badaniach :baffled:), albo jutro wstąpić do ginki i poprosić o L4 na kilka dni.. Nie wiem, co robić..

ja mam wizyte 27-go wiec jeszcze troszke czasu mam
do tego wstrzymuje sie z badaniem ze wzgledu na zeba - a wizyte u dentysty mam 20-go
tak sobie mysle, ze na badanie pojade w sobote 23-go, bo wtedy bedzie mi mogl towarzyszyc maz, a odbiore sobie wyniki rano 27-go przed wizyta u ginki :-)

reklama
Ja chcę do końca przyszłego tygodnia zdążyć, bo nie wiem, jak to będzie w przerwie między Świętami a Nowym Rokiem.. Boję się, że ginka może sobie urlop wziąść...

Do góry