reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Maz ssie smieje ze mnie poduszkami bedzie obwiazywal zebym sobie krzywdy nie zrobila:tak:

Smieszne smieszne ale ja naprwde caly czas sie potykam:szok: i co najlepsze to o wlasne nogi:szok:

Kurde slyszalamz e srodek ciezkosci sie zmienia i takie akcje sie zdarzaja ,ale u mni eto one maja miejsce juz od jakiegos czasu:-( :baffled:

Glowa mi peka:eek: :baffled: :sick: :confused2: :hmm: :hmm: :huh: :oo2: :surprised: :no2:

reklama
Miloku dobrze, ze małemu nic nie jest
a Ty sobie jakoś dasz rade :-D

podoba mi sie ten tekst:
to ide sobie zrobic cos jesc i polezec :-D

i bardzo dobrze !
wypoczywaj :tak:

roksi nie bbukaj jak tez mam rozstepy, i na boczkach i na nogach, ale znikna moze nie calkiem ale zbladna puzniej:tak:

Nie beda widoczne :nerd:

mi to nozki tyja jak cholera , widze wlasnie po tych rozstepach ,ale maz mnie pociesza mowiac" a co ty bys chciala, przeciez musis cos dziwgac ten brzusio":-D :-D :tak: :tak: :tak:

Mama mowila mi ze pewnie na brzuchu tez sie zrobia jak juz mam taka urode. kremy/oliwki/ cwiczenia nic nie pomaga wiec pozostaje si etym ni eprzejmowac:tak:

mam ich bardzo mało może 3 z jednej strony i 2 z drugiej od początku ciązy smaruje się mustelą i robie pilingi ale jakoś bardziej zwracałam uwagę na brzusio i piersi zapomniałam o boczkach, boje się że na brzuchu też się pojawią bo moja mamcia ma cały brzusio w rozstępach juz po pierwszej ciązy dostaławogóle coś mi się popsuło jak piszę odpowiedz to mam białe tło i nie mogę wstawiać buziek :((((((

ale sie tu dzieje
:szok:

a ja sie czuję jakbym biegła slalomem pomiędzy Wami :eek:
Czyli co kochana takiego spida masz:tak: i uciekasz od takich rzeczy jak rozstepy :confused: :-D :-D

roksi moja mama tez ma ich sporo i jakos nic innego ni epozostaje jak si etym nie martwic. mustella to jeden z najlepszych kremow a o tak soe zrobily wiec tez sie nie mart i je pokochaj. wazne zeby fasolka dobrze sie czula:tak: ;-)

w piatek po poludniu dostalam esa od meza, spakoj nas wyjezdzamy na weekend
no to spakowalam
Jas do babci a dziewczyny plus K. heja w polske
super spontan, dawno takiego nie bylo
Jagodka skorzystala tez bardzo, rodzice tylko jej :tak:

nieeee no
rozstępy to ja mam
ale nie po ciązy :eek:

tylko po dojrzewaniu :wściekła/y:
bo nikt nie zadbał o to, żebym dbała o skóre i ją natłuszczała jak rosłam :wściekła/y:

całe szczescie brzuch jest ok

....i mam nadzieje, ze tak zostanie :eek:

reklama
ja mam rozstepy chociaz cala ciaze jedna i druga uzywalam roznych specyfikow
z Jasiem cala sie smarowalam Mustelka ale i tak rozstepy sa
widac taka moja natura:eek:

Do góry