reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
No dla Ciebie Malaga napewno , juz spokojna i szczessliwa mama chlopczyka w domku jest. A moze te wczorajsze twoje wymioty to ze zdenerwowania byly,moze sie stresowalas przed badaniem?:confused: :tak: na szczescie jest oki:tak: :tak: Jeszcze raz gratuluje

dobry, dobry!!:-):-)moj maz dostal dzisiaj licencje, na ktora dlugo czekal (nie bedziemy sie teraz martwili, ze go jakas kontrola najdzie) i do tego jeszcze zwrot podatku przyszedl:-):-)wiec dzionek dzisiaj bardzo przyjemny:-)a jutro sie chyba wybioerzemy po jakies zakupy dla naszej kruszynki, wiec kolejny mily dzien sie zapowiada:-)zyc nie umierac!!:-)

pozdrawiam wszystkie marcoweczki!!:-):-)

no prosze - same dobre wiadomosci :tak:

ja czekam na wyplate jak na zbawienie, a do tego mezowi maja wyplacic zalegle pieniazki i wtedy tez bedziemy szalec :laugh2:

No prosze same dobre wiadomosci , my tez czekamy na zalegla wyplate .ma byc jutro razem z terazniejsza wiec bedzie mozna niezle zaszalec:-) :-) :-) :-)
A i moje drobniaki tez jutro beda :-D :-D wiec zakupy sie szykuja :-) :-)

Melduję się wieczorem. Ja też mam pozytywny dzień. Wlaśnie wróciłam od lekarki. Po raz pierwszy słyszałam bicie serca Małego nie licząc tego co na USG słychać. Poza tym waga w gabinecie była bardziej przychylna i nie pokazała 65 kg jak w domu ale 63 kg:-D .
Jutro ide się popytać o szkołę rodzenia i zapisac jeśli się uda.

A poza tym mam zrobić tę próbę glukozową...:sick:

Agutek!!!My mimo wszystko,że wiemy, że to dziewczynka to i tak mówimy o naszym dziecku: nasza dzidzia.To jest najsłodesze określenie i nie ważne jaka płeć, najważniejsze że dzidzia zrowa i rośnie.
Ja chyba dziś poczułam pierwsze kopniaczki :laugh2: ,siedziałam na zebraniu w pracy i wogole nie mogłam się skupić,a dzidzia dała o sobie znak :-)

Ja wczoraj przeszłam pierwszą probę glukozy.Nie było nagorzej.Mi smakowało to jak cukier puder rozpuszczony w wodzie.Najlepiej nie nastawiać sie źle.
A usłyszec bicie serduszka swojego Maleństwa to najcudowniejsza muzyczka dla uszu :tak:

obawiam sie Martencjo, ze to nie kwestia nastawienia
ja pierwszym razem byłam bardzo pozytywnie nastawiona, bo nieświadoma zagrożenia :szok:

no i jak sobie lutnęłam to modliłam się, zeby nie haftnąć tam przy ludziach :eek::baffled:

reklama
No widzisz Martencja i Ty się doczekałaś zewnętrznych oznak :). Teraz to już powinien być stały element dnia :). Mój Mały głównie wieczorem daje czadu, np. wczoraj zaczał przed północa i do 1 z hakiem mnie kopał ;).

Do góry