reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Oj malaga wszpolczuje, ja to jak wymiotuje to rozklada mnie na lopatki wiec wiem jak musisz sie czuc.Nie jedz nic ciezkiego dzisiaj a jak nie przejdzie to do lekarza zmykaj po l4 i odpoczniesz sobie.:tak: :tak:
Proponuje na obiadek zupke na wodzie taka bez mieska i bez duzej ilosci przypraw zeby zoladek zalagodzic.I paluszki mozesz przegryzac w miedzy czsie tylko te bez soli ,albo krakersy ale nie serowe:tak: :tak:

reklama
Martencja trzymam wszytkie kciuki za Ciebie i dzidziuche!!!:tak: :tak: :tak:

JustinMyMind rozkoszne sa te kopniaczki chyba karz da z nas je uwielbia.
Ja to jakos tak teraz zadko je czuje, bardziej wyczuwam jakos zaby i to takie glosne w brzuchu. jakby mi tam fasolka plywala.Nie wiem o co chodzi nie che sie mojej dzidiz czy jak?

Wczoraj juz zaczal chwile baraszkowac tak porzadnie tak jak wczesniej to robil. A dzisiaj juz znowu spokojny tylko zaby glosne.A moze plywak tak rosnie po tacie i mamie. rybka i wodnik uwielbiajacy wode:laugh2: :laugh2: :laugh2:

Moje maleństwo przed chwila tak sie rozfikalo, ze az sama jestem w szoku...az mi łzy szczęscie staneły do oczu....takie to cudne uczucie :tak:
Najpierw mnie łaskatało tak fajnie na środku a potem mi kilka razy nózkami przywaliło :laugh2:

Kocham ten mój skarb :cool2: ;-) :-p

Maly moj dzisiaj w nocy dal mi ostro poplali.Nie ze te kopniaki byly takie silne ze spac nie moglam,tylko obral sobie jako cel moj pecherz i chyba z 10 raz w wc bylam:tak: :tak: smieszne uczucie:tak: :tak: w nocy baraszkowal a teraz spi w najlepsze lobuziak jeden:tak: :tak: :tak:

moje malenstwo ma coraz bardziej okreslone godziny aktywnosci :happy:
czesto oklada mi lewy bok jak na nim spie, bo tam ma wlasnie nóżki :laugh2:

Mój synuś (jak to brzmi :-D ) najczęściej kopie wieczorem i nad ranem, zwłaszcza, jak się na wznak położę :tak: I dziś podczas usg fajnie kopał :-D :-D A mnie aż łezki poleciały, jak mi doktor powiedział, że zdrowe, wszystko w porządku i do tego z jajeczkami :-D

reklama
Malaga GARTULUJE SYNUSIA!!!!!
OJ ja tez nie moglam sie przyzwyczaic do tej mysli moj synus, tez mi to dziwinnie brzmialo. Ale powtarzam sobie i wszytkim w kolo to jak najczesciej i juz mi sie podoba.:-) :-) :-)
Ale najbardziej sie ciesze ,ze towj synus tez zdrowy :tak: :tak: :tak:

Do góry