reklama
debiutantka
Marcówka 2007
No właśnie - mój też jakiś niemrawy...Może to ta paskudna pogoda...? Wszyscy senni to dlaczego Fasolki miałby się inaczej zachowywać. Wczoraj wieczorem dawał wprawdzi jakies oznaki ale jak sie człowiek przyzwyczai do tych ruchów to potem ich brak niepokoi.
M
Melanie
Gość
ja tez mam fioła na punkcie zębów
cześto chodze na kontrole i zawsze mam wrażenie, że będzie coś do robienia a przeważnie nie ma
myję zęby chyba z 5 minut szczoteczką elektryczną, bo jak myję zwykłą to mam wrażenie, ze niedokładnie umyłam
na mycie każdego zęba poświęcam kilka sekund - i zawsze używam past wybielających
mam wszystkie zęby i czasem jak mi się śni, że 1 mi wypadł, to budzę się z krzykiem
cześto chodze na kontrole i zawsze mam wrażenie, że będzie coś do robienia a przeważnie nie ma
myję zęby chyba z 5 minut szczoteczką elektryczną, bo jak myję zwykłą to mam wrażenie, ze niedokładnie umyłam
na mycie każdego zęba poświęcam kilka sekund - i zawsze używam past wybielających
mam wszystkie zęby i czasem jak mi się śni, że 1 mi wypadł, to budzę się z krzykiem
M
Melanie
Gość
a ja odnoszę wrażenie, że mój synek jest bardziej ruchliwy i silniejszy od siorki ....
ale do końsa sama nie wiem... czy to tylko wrażenie , czy nie ....
ale do końsa sama nie wiem... czy to tylko wrażenie , czy nie ....
to znaczy, ze jak pojdziesz na L4 to nie bedzie dla ciebie posady??
istnieje taka ewentualnosc ;-)
chociaz wg prawa nie ma takiej mozliwosci, jedak chyba wiemy jak jest w Polsce ochrona po macierzynskim respektowana
Witajcie marcowe Mamusie:-) Pozdrawiam z Irlandii, z Letterkenny!! Ja aktualnie czuje sie bardzo dobrze. Do gorszych okresow nalezal 2 i 3 tydzien-mdlosci, wymioty itd. Ale teraz to rewelacja. Dopadla mnie tajemnicza, ciazowa energia, a moj malenki babelek wierci sie i skacze w ciagle rosnacym brzuszku. Ostatnio z moim mezem wybralismy sie na trzy dniowa wycieczke do Galway, oraz na podboj najwiekszej wyspy Aran- Inis Mor oraz slynnych Cliffs of Moher!! Rekreacyjana przejazdzka rowerowa po wyspie oraz zwiedzanie klifow dalo mnie i babelkowi jeszcze wiecej energii i lepszego samopoczucia!! Polecam wiec jak najwiecej spacerow, wedrowek i wycieczek!! Przesylam pozdrowienia i zycze wszystkim mamusia delektowania sie najwspanialszym okresem leniuchowania jakim jest ciaza!!
Ewelina P. i Babelek
Ewelina P. i Babelek
M
miloku
Gość
Witam I pozrawiam.Witajcie marcowe Mamusie:-) Pozdrawiam z Irlandii, z Letterkenny!! Ja aktualnie czuje sie bardzo dobrze. Do gorszych okresow nalezal 2 i 3 tydzien-mdlosci, wymioty itd. Ale teraz to rewelacja. Dopadla mnie tajemnicza, ciazowa energia, a moj malenki babelek wierci sie i skacze w ciagle rosnacym brzuszku. Ostatnio z moim mezem wybralismy sie na trzy dniowa wycieczke do Galway, oraz na podboj najwiekszej wyspy Aran- Inis Mor oraz slynnych Cliffs of Moher!! Rekreacyjana przejazdzka rowerowa po wyspie oraz zwiedzanie klifow dalo mnie i babelkowi jeszcze wiecej energii i lepszego samopoczucia!! Polecam wiec jak najwiecej spacerow, wedrowek i wycieczek!! Przesylam pozdrowienia i zycze wszystkim mamusia delektowania sie najwspanialszym okresem leniuchowania jakim jest ciaza!!
Ewelina P. i Babelek
Staram sie tez spacerowac i duzo duzo lazic ,ale tak szybko sie mecze ze wycieczek rowerowych sobie juz nie wyobrazam .
jakis miesiac temu ostatnio wsiadlam na rower i dlugo nie jezdzilam bo moj brzusio odczuwal te wszytkie wstrzasy z rowerowaniem zwiazane i bolalo mnie.Na scieszkach rowerowych niby rowno ale nie do konca i brzucho wyczuwalo wszystkie wzniesienia.:-( :-(
Nasze wycieczki to tylo do parku , nad moze na spacerek, po miescie i czasm do kina
M
miloku
Gość
Anija w takim razie wytrwalosci i dobrego samopoczucia w pracy.Nie forsuj sie za bardzo kobitoistnieje taka ewentualnosc ;-)
chociaz wg prawa nie ma takiej mozliwosci, jedak chyba wiemy jak jest w Polsce ochrona po macierzynskim respektowana
reklama
A
Agutek
Gość
Ja nosze obraczke non stop
Inaczej gdybym ja sciagala obawiam sie, ze szybko bym ja zgubila
Inaczej gdybym ja sciagala obawiam sie, ze szybko bym ja zgubila