reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
No właśnie - mój też jakiś niemrawy...Może to ta paskudna pogoda...? Wszyscy senni to dlaczego Fasolki miałby się inaczej zachowywać. Wczoraj wieczorem dawał wprawdzi jakies oznaki ale jak sie człowiek przyzwyczai do tych ruchów to potem ich brak niepokoi.

ja tez mam fioła na punkcie zębów
cześto chodze na kontrole i zawsze mam wrażenie, że będzie coś do robienia a przeważnie nie ma :eek:

myję zęby chyba z 5 minut szczoteczką elektryczną, bo jak myję zwykłą to mam wrażenie, ze niedokładnie umyłam :eek:
na mycie każdego zęba poświęcam kilka sekund - i zawsze używam past wybielających :eek:

mam wszystkie zęby i czasem jak mi się śni, że 1 mi wypadł, to budzę się z krzykiem :szok::eek::tak::-D

a ja odnoszę wrażenie, że mój synek jest bardziej ruchliwy i silniejszy od siorki ....

ale do końsa sama nie wiem... czy to tylko wrażenie , czy nie .... :confused:

Witajcie marcowe Mamusie:-) Pozdrawiam z Irlandii, z Letterkenny!!:-D Ja aktualnie czuje sie bardzo dobrze. Do gorszych okresow nalezal 2 i 3 tydzien-mdlosci, wymioty itd. :szok: Ale teraz to rewelacja. Dopadla mnie tajemnicza, ciazowa energia, a moj malenki babelek wierci sie i skacze w ciagle rosnacym brzuszku. Ostatnio z moim mezem wybralismy sie na trzy dniowa wycieczke do Galway, oraz na podboj najwiekszej wyspy Aran- Inis Mor oraz slynnych Cliffs of Moher!! Rekreacyjana przejazdzka rowerowa po wyspie oraz zwiedzanie klifow dalo mnie i babelkowi jeszcze wiecej energii i lepszego samopoczucia!! Polecam wiec jak najwiecej spacerow, wedrowek i wycieczek!!:tak: Przesylam pozdrowienia i zycze wszystkim mamusia delektowania sie najwspanialszym okresem leniuchowania jakim jest ciaza!!

Ewelina P. i Babelek

Witajcie marcowe Mamusie:-) Pozdrawiam z Irlandii, z Letterkenny!!:-D Ja aktualnie czuje sie bardzo dobrze. Do gorszych okresow nalezal 2 i 3 tydzien-mdlosci, wymioty itd. :szok: Ale teraz to rewelacja. Dopadla mnie tajemnicza, ciazowa energia, a moj malenki babelek wierci sie i skacze w ciagle rosnacym brzuszku. Ostatnio z moim mezem wybralismy sie na trzy dniowa wycieczke do Galway, oraz na podboj najwiekszej wyspy Aran- Inis Mor oraz slynnych Cliffs of Moher!! Rekreacyjana przejazdzka rowerowa po wyspie oraz zwiedzanie klifow dalo mnie i babelkowi jeszcze wiecej energii i lepszego samopoczucia!! Polecam wiec jak najwiecej spacerow, wedrowek i wycieczek!!:tak: Przesylam pozdrowienia i zycze wszystkim mamusia delektowania sie najwspanialszym okresem leniuchowania jakim jest ciaza!!

Ewelina P. i Babelek
Witam I pozrawiam.
Staram sie tez spacerowac i duzo duzo lazic ,ale tak szybko sie mecze ze wycieczek rowerowych sobie juz nie wyobrazam:szok: :eek: .
jakis miesiac temu ostatnio wsiadlam na rower i dlugo nie jezdzilam bo moj brzusio odczuwal te wszytkie wstrzasy z rowerowaniem zwiazane i bolalo mnie.Na scieszkach rowerowych niby rowno ale nie do konca i brzucho wyczuwalo wszystkie wzniesienia.:-( :-(
Nasze wycieczki to tylo do parku , nad moze na spacerek, po miescie i czasm do kina:happy: :happy:

reklama
Do góry