reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Hhehe obrączka to tylko symbol. Ja generalnie ją nosze ale w domu ściągam a noszę na lewej ręce bo mi na prawej przeszkadza i niektórzy się dziwią bo u nas to podobno rozwodnicy czy wdowcy tak noszą a mnie jest po prostu wygodniej :).

reklama
Zaobserwowalam cos nowe.Podczas porannego mycia zebow(juz odkad ruchy czuje to myje)prucz oczywiscie tego ,ze mnie cofa, to jeszce krwotok z dziaselsie pojawil.normalnieleje sie krew ciurkiem pozebach i wygladam jak wampir:-D :-D :-D :-D :-D
To podobno normalne bo dziasla mocniej ukrwieone:tak:

Tez cos slyszalam o tych dwowcach i rozwodnikach.Ale to bez roznicy.Obraczka ma byc dla Ciebie wygodna i dla dziewczyn krecacych sie kolo meza widoczna:-D :-D :-D na kilometr.

Zielony elmex wyladowal w smieciacg bo jakos po nim wymiotowalam podwujnie.ale dzieki. moze zaczne od zmiany szczoteczki na jakas mieksza.:tak: :tak:

zęby w ciąży to troszkę problem, ale ja od począku ciązy biegałam do dentysty i połatałam te które miały nawet najmniejszą kropeczkę:happy: dobrze że jestem asystentką i nie musze bulic tych ciężkich pieniędzy za leczenie zębów:-D

Moj maluszek jakos tak slabiutko mamusie kopie ostatnio.ale to pewnie dlatego ,ze jak mausia zmeczona to synus tez to czuje.:tak: :tak: :tak: juz pomalutku dochodze do siebie i mam nadzieje ,z reszta czuje ze synalek tez juz sie budzi.:tak: :tak:
Przygotowanie samemu przyjecia dla 20 osob i emocje zwiazane ze slubem wykonczyly nas oboje.Wczoraj prawie caly dzien spalam, tylko na siku i jedzenie sie budzilam i kompletnie zadnych problemow z zasnieciem o 22 nie mialam:tak: :tak:

zęby w ciąży to troszkę problem, ale ja od począku ciązy biegałam do dentysty i połatałam te które miały nawet najmniejszą kropeczkę:happy: dobrze że jestem asystentką i nie musze bulic tych ciężkich pieniędzy za leczenie zębów:-D
No to faktycznie szczesciara z Ciebie!!

Tezz osbie cos tam polatalam i niby juz nic nie bylo, ale czasami odczuwam jakis tam bol zeba.Sama nie wiem czy to boli bo cos ugryzlam czy tak poprostu wrazliwy jest na wszytko:tak: :tak: :tak: Ale zdarza sie to tylko od czasu do czasu i przechodzi wiec o tym zapominam i o wizyci eu dentysty tez zapomninam:-D :-) :-)

Oj jak mi sie dobrze spalo!Wczoraj prawie caly dzien spalam. Poszlam do lozeczka o 21.30 ogladac na lezaco tv i juz o 22 wylaczylam bo nie przytomna znowu bylama. nawet w nocy na siku nie wstalam. Spalam jak susel.przynajmiej teraz lepiej sie czuje i mam wiecej sily zeby zaczac sprzatanie i isc do miasta.:tak: :tak: Ai fasolka tezodpoczela bo juz figluje w brzuszku:tak: :tak:

reklama
ja wybieram się kontrolnie w grudniu, ale też mam jakieś dziwne uczucie, że coś boli, ale to chyba dlatego, że jestem przewrażliwiona na punkcie zębów:tak:

Do góry