reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O naszych chłopach ;)

a co do dziadków i babć... Wiem, że to juz ten wiek, ale na dzień dziadka gadalismy przez telefon normalnie, tylko woczraj mial widocznie gorszy dzien... a ja na wszsytko potrójnie reaguje....

reklama
oooo a ja nie załapałam, że mamy tutaj taki temacik

u nas w domu to ja jestem ta jędza..... mój się stara być cierpliwy chociaż nie zawsze mu wyjdzie.....
ma stresującą pracę ale stara się zostawiać w zakładzie problemy
od jutra do soboty mam chatę wolną-wyjeżdża w delegację. Nie zamierzam sie nudzić ale jakoś nieswojo sama w domu... a jak coś się stanie..... kurczę, już niepotrzebnie się zamartwiam

Ewan a co ma sie stac? Jakby cos bylo to tez obecnosc meza by nic nie dala!!! A poza tym nie wywoooooolj wilka z lasu!! A z ta chata wolna to co, robimy zjazd u ciebie???

JASNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! miejsca u mnie dostatek-wszystkie podwójne mamusie się zmieszczą!!!

Elpisku, slyszalam cos ze twoj Piotrus ma dzis urodzikiiiiii! Zloz mu prosze najlepsze zyczenia ode mnie, duzo zdrowka, milosci, szczescia i radosci oraz co najwazniejsze zdrowego i kochanego syneczka!!!

No wlasnie wszystkiego najlepszego ;D duzego ,zdrowego natepcy tronu i duzo pysznych torcikow od zonki ;)
Zycza Ania i Witus

reklama
Do góry