reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O naszych chłopach ;)

reklama
WIESZ CO JA SIE TAK STRASZNIE NIE MECZE PRZEZ TE UPAŁY NOCKI BYŁY NIECIEKAWE ALE TAK POGODE ZNOSIŁAM DOBRZE

A mój małżonek dziś walczy z ogródkiem :laugh: :laugh:.Wziął się za koszenie ogrodu bo przez parę dni deszczu tak zarósł że aż wstyd.Niedługo ta trawa zarosłąby wszystkie krzewy :laugh: :laugh: :laugh:a w szczególności te młodziutkie

~Mój mężuś właśnie remontuje nam domek żebyśmy jak najszybciej wróciły do niego. Już miesiąc czasu mieszkam u babci. Wyprowadziłam się gdyż nie chciałam narażać naszej córeczki Gabrielki na szkodliwe działanie lakierów i innych śmierdzących środków. W sumie moja babcia jest cool, duzo mi pomaga, robi pyszne obiadki :-) Gdzieś za dwa tygodnie z powrotem wprowadzam sie do siebie. Pozdrawiam :-)

szczesciara ja do siebie to najpozniej wprowadze sie za rok ale jak to mowia wszystkiego sie na raz nie da załatwic ale jestem pełna optymizmu w koncu jestem u mamy i bede miala cały czas pomoc przy sobie tak ze jest cool

Ja to chyba w końcu urodzę wcześniej dzięki mojemu mężowi .On chodzi już tak roztargniony ,że takiego to już lata go nie widziałam :laugh: :laugh:Kiedyś jak wam pisałam ubrał podkoszulek na lewą stronę a dziś to już przeszedł samego siebie .Ubrał się do miasta i wszystko byłoby w porządku gdyby nie ..... buty . :laugh: :laugh: :laugh:Na jednej nodze miał buta a na drugiej pantofla i w ogóle nie zwrócił na to uwagi :laugh: :laugh: :laugh:Myślałam normalnie że się posikam ze śmiechu .Biedaczek już nie myśli o niczym innym jak tylko o dzidzi

mogłby podac sobie z moim marcinem reke ja tez nie wiem co sie ostatnio dzieje z moim chłopem mam ndzieje ze jak ur to to wszystko minie hi hi ;D

reklama
Ewan  potem Ty sobie zrobisz spóźnione pępkowe a mężuś będzie bawił  ;)  ;D

Do góry