reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O naszych chłopach ;)

reklama
MEGII prawie się popłakałam :laugh: :laugh:Ogólnie córa zaczęła się do mnie więcej przytulać ,bo przedtem jak pracowałam to była bardziej za ADAMEM i czasami zazdrościłam mu bo przecię byłam z nią od narodzin do 6 lat cały czas.Później poszłam do pracy i troszkę nasze drogi się rozeszły .To jest największy ból

Wiolu adusia teraz dopiero bedzie nadrabiac zaleglosci w przytulaniu!!! Poczekaj az przyjdzie to malenstwo na swiat, nie zycze ci by byly jakies sceny zazdrosci o malego!!! A tak swoja droga to ciekawe co ja bede od moich dzieci kiedys dostawac przy okazji roznych uroczystosci!!!???

Ja dostałam od swojej córci piękną laurkę byłam też na cudnym przedstawieniu w przedszkolu naprawdę to jest niesamowite uczucie :)

KRECIK JAK NAKIERUJE JE BABCIA TO NIC ;D ;D ZARTUJE JA NIE WIEM CO MNIE TAK DZISIAJ NA TE ZARTY WZIEŁO A UWIERZCIE MI WCALE NIE MAM POWODOW DO RADOSCI KRECIK Z TEGO CO CZYTAM TO JAK TWOJE DZIECIAKI DOROSNA I BEDA MIAŁY TWOJ CHARAKTER TO OJCIEC ZBANKRUTUJE TYLE BEDA CI CHCIAŁY TEGO DAC UWIERZ

Hihihihi!!! To mile ale nie zawsze prezenty musza byc kupowane!!! Ja bym sie bardzo cieszyla ze moje dzieci sa kreatywne i potrafia bez duzych kosztow namalowac usmiech na mojej twarzy!!! Mysle ze cos takiego ucieszyloby kazda z nas!!!

JA UWAZAM ZE NASZE DZIECI JUZ POTRAFIA WYWOŁAC PRZECUDOWNY USMIECH NA NASZYCH BUZKACH A TO TYLKO ZA SPRAWA MAŁEGO KOPNIACZKA NO NIE A POZNIEJ TO SAM MIODZIO USMIECH CAŁUSEK JA SIE JUZ NIE MOGE DOCZEKAC

reklama
No to ja wam cos napisze o moim mezusiu:
Wczoraj wrocil ze szkolenia w wawie i na tym szkoleniu bylo sporo dziewczyn w mniej wiecej moim wieku.Jak te glupie ciotki sie dowiedzialy ,ze on ma zone w 8-mym miesiacu ciazy to zaczely mu opowiadac jedna przez druga o swoich porodach, dzieciach i w ogole.Najgorsze ,ze gadaly jak stare babcie(na zasadzie licytacji,ktora miala gorzej) Gadaly o poronieniach komplikacjach przy porodzie i wreszcie chorobach dzieci.
Biedaczek wrocil tak przerazony, ze dlugo musialam go uspokajac ,ze wszystko u nas jest dobrze i bedziemy mieli zdrowego slicznego synka. Powiedzcie co siedzi w tych babach zeby takie historie opowiadac czlowiekowi , ktory czeka na dziecko ::) :mad: Naprawde bylo mi go wczoraj az szkoda, taki byl przestraszony

Do góry