reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O naszych chłopach ;)

dzieki kobitki, ale wady to on ma jak każdy- jak pojdzie po zakupy i nie daj boże spotka znajomego nie ma go co najmniej przez godzine, jak rozmawia przez telefon to minium 30 minut ( 3 telefony i chlopa nie ma, a ja moge sobie spokojnie jakis film obejrzec w tym czasie) . A najbardziej nie znosze jak pali fajki, mogę wyczuc dym na 3 km. ;D

reklama
;D ;D ;D ;) ;) ;) Czyli jestem juz spokojniejsza!!! hahaha
Pozdrow go!!! A co do Danii to mialam tam znajomych z dziecinstwa i to fajni ludzie sa ci dunczycy!!!

mój z okazji mojkej studniówki dziś mi kupił duuuuuże czekoladki! a ja nie mam apetytu na słodkie dziś, co za ironia losu!

Tym razem pochwała i WIELKI PLUS dla mojego Piotrusia - za te lodziki, po które poleciał mimo, że pada, że juz od godziny siedział w pizamie no i w ogóle. Kochany jest :)

Oj to powaznie mu sie pochwala nalezy!! Niech sie dalej spisuje i dba o zonke!!! I pozdrow go rowniez ode mnie, bo on pozdrawial nas!!!

::)Elpis złoto nie chłop.
A moj Hans jak sie dowiedzial ze o nim na forum pisze to sie zaczerwieni i jakby jakis zazdrosny zrobil, ;D. W kazdym badz razie was pozdrawia.

Hihi - dziekujemy za pozdrowienia :)
Mój też co jakis czas zagląda mi przez ramię czy czegos złego o nim nie napisałam czasem :)))

Co do czytania, tego co pisze, przez mojego meza to moge byc spokojna! On ma niesamowite problemy z czytaniem po polsku! Mowic mowi ale czasem buduje wlasne slowka! A jak cos zlego o nim pisze to musial na to zasluzyc! Wiec sie nie przejmuje! Ale jak mu w ogole powiedzialam ze jest taki watek to was przywital i pozniej tylko pytal o czym my tu gadamy? Pytal tez czy bardzo na niego narzekam?

reklama
U mnie kreciku tak samo, chlop wcale nie czyta naszego forum.... ( chociaz wymowe ma ladna jak czyta na glos moja gazete, ale raczej nie rozumie jeszcze tego co czyta)

Do góry