reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O której Wasze dzieci idą spać

hej wszystkim mamusia, moja emilka (2latka w czerwcu) zasypia miedzy 20-21, koniecznie musi dostac do picia kakao, spi do 7-8, chyba ze synek (9 lat) obudzi ja wczesniej.w dzien tez jest jeszcze spanie okolo 2-3 godzin.czasami klade ja w dzien na sile, jest placz, ale po paru minutach juz spi :tak:,albo bierze sobie do ogladania bajeczki do lozeczka, siedzi tak przez jakis czas i potem zasypia, wazne jest zeby dziecko sie wyciszylo,moja lubi tez sluchac piosenek,szczegolnie jak dzieci spiewaja :tak::tak::tak:

reklama
Konrad od jakiegos czasu po 19.00 juz spi a wstaje ok. 08.00
w dzien spi ok godz miedzy 11.00-12.00 lub 12.00-13.00
w nocy czasami sie przebudzi na picie

a moj strajkuje i od 2 dni nie spi w dzien; noc ladnie przesypia-ok 5-6 na mleczko sie budzi i lezy albo spi-nie wiem do 7-7.30 :-)

:szok:Udało się dzisiaj Zuzia usnęła o 20.30. O 19 była kąpiel, potem mleczko,a potem pół godziny wojna: "Mamusiu ja chcę wstać". Później położyła się na moich kolanach i wreszcie zasnęła.Zobaczymy o której wstanie bo nigdy nie zasypiała tak wcześnie.Jutro zrobimy tak samo,może Zuzia się po paru dniach przyzwyczai.Jutro napiszę czy taż nam się udało.:-)

jagunia idzie spać mniędzy 19 30 a 20 a wstaje ok 6 30, w dzień śpi między 11 30 a 13 30:tak:

mamazusi moje gratulacje :-) :-)

I czywiscie trzymam kciuki za jutro i kolejne dni :-)

Wydaje mi sie, ze jak bedziesz tak samo robic przez kilka kolejnych dni to mala sie przestawi. Tylko nie pozwol jejw stawac i sie bawic. Pora snu to pora snu ;-)

Oczywiscie czekamy na wiesci od Was :-)

Moja Weronika chodzi spać o 20:00 i z tym nie ma i nie było problemu. Natomist wstaje około 5:30:szok:Może dlatego tak wcześnie bo ja o tej porze wstaję do pracy:confused:

Witam!

Ja swoją corkę kłade zawsze o stałej porze czyli usypia między 20.30-21.00. Natomiast rano wstaje koło 7.00 a czasami przed 8.00

reklama
witam
maja zasypia o 19.00 czasem ok 20 .00 jednak drzemka dzienna poszła w zapomnienei juz od paru miesiecy .:wściekła/y::wściekła/y:nie mam sposobu zeby zasneła w dzien , nie chce i juz ..;.;.potrafi nawet płakac godzine i nici ze spania
pozdrawiam.magda

Do góry