reklama
Łoj ale my mamy los. Zamiast w pełni cieszyć się ciąża to my tak musimy się męczyć. Aż zazdroszcze tym kobietką które czują się fantastycznie przez całą ciążę. Miejmy nadzieję że niedługo będzie już ok bo nie wyobrażam sobie abym czuła się tak źle jeszcze przez 4 miesiące ! Pozostaje tylko to znieść jakoś
ja nie wymiotowałam wogole i nadal nie mam z tym problemu na szczescie.... ;-) i na palcach jednej reki moglabym policzyc ile razy czulam sie zle przez te pol roku ciazy ktore mam juz za soba moja mama za to wymiotowala przez cala ciaze kilka razy dziennie
Katarina2308
Fanka BB :)
Ja nie wymiotowałam ani razu.Pierwszy trymestr bardzo źle się czułam, miałam mdłości i ciągle spałam.
Optyczka24
Aktywna w BB
Ilona kup sobie ciasteczka imbirowe albo do herbaty dodaj troche imbiru:-). Pomaga. A co do zapachów to tez tak miałam, najbardziej mi śmierdział rumiankowy papier toalaetowy Pozdro
No może faktycznie wypróbuje te ciasteczka albo herbatke bo jeszcze tego nie próbowałam a może pomoże :-):-):-) ja natomiast najbardziej nie znoszę zapachu Lenora a kupiłam go na początku ciąży bo tak pięknie pachniał hehe a teraz ochyda
mama_Adrianka
sierpniowa mama '08
Ja do 5 tygodnia ciąży czułam się bardzo dobrze, tylko apetyt miałam trochę mniejszy niż dotychczas oraz węch bardziej wyczulony . Natomiast od 5 do około 18 tygodnia ciąży czułam się źle. Miałam nudności i mdłości. Wymiotowałam 3 razy dziennie. Nie znosiłam zapachu kawy, mięsa, środków czyszczących, lodówki, gazu, itd. . Jak tylko widziałam reklamy różnych pokarmów (głównie słodkości) i alkoholi, a także programy kulinarne, mdliło mnie. Zmuszałam się do jedzenia. Ciągle chciało mi się spać i bolał mnie brzuch.
monika26i
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny ,ja tez mialam straszne mdlosci i to nie poranne ale 24-ro godzinne.To byl horror budzilam sie w nocy na siusiu i tylko wstalam odrazu mega mdlosci.Ale na szczescie juz mi przeszlo a trwalo 3 tygodnie i myslalam ze sie nigdy nie skonczy .Nie wiem czy to ci pomorze ale na mnie dobrze dzialal swiezy ananas najlepiej schlodzony w lodowce ,pomagal przynajmnie jak go jadlam to nie czulam mdlosci ,to bylo piekne uczucie hehe .Pozdrawiam
reklama
justyna1988
Zaciekawiona BB
Moje utrzymaly sie do ok 16-go tygodnia..ale znam dziewczyny ktore mialy nudnosci przez cala ciaze Jedna rada - imbir. Ciasteczka lub herbatka imbirowa powinna pomoc Pozdrawiam