reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

EJ, a w ogóle w aptece zobaczyłam takie Clearblue:

Zobacz załącznik 1485695

Czy ja dobrze rozumiem, że to miga na czerwono w przypadku ciąży? :-D

To miga na czerwono w momencie gdy ma wystarczającą ilość moczu i można już wyjąć z kubka/ kieliszka 😂 akurat tego używałam wiec posiadam tę wiedzę 🙈

Ostatnia edycja:
reklama
no mi też się mało w głowie to mieści, ale jednak jest ogromna ilość głosów, że pomaga. Więc chyba coś w tym jest
Ja tez poszlabym, aby uwierzyć w siebie, byc odważną, przestać się chować za strachem, wstydzić i bać się nowych sytuacji, przezywać wszystko i inne takie.... ale wstydzę się i nie sądzę, zebym powiedziala osobie obcej o wszystkich rzeczach, ktore wywarły na mnie wplyw.

Ja tez poszlabym, aby uwierzyć w siebie, byc odważną, przestać się chować za strachem, wstydzić i bać się nowych sytuacji, przezywać wszystko i inne takie.... ale wstydzę się i nie sądzę, zebym powiedziala osobie obcej o wszystkich rzeczach, ktore wywarły na mnie wplyw.
Chyba trochę źle na to patrzysz... Traktuj terapeutę czy psychologa jak lekarza. Do gina idziesz, ściągasz gacie i się nie wstydzisz, nie? ;)

Chyba trochę źle na to patrzysz... Traktuj terapeutę czy psychologa jak lekarza. Do gina idziesz, ściągasz gacie i się nie wstydzisz, nie? ;)
Wolę zdecydowanie obnazyć ciało niż duszę...

No dobra dziewczyny wiadomo, że jestem nienormalna i mam 21 tych testów ? Wg apek 2 dzień po ovu więc okrzyknę się samozwańczo królową tym razem nie dramy ale cieni fabrycznych, ktore innym się nie zdarzają....
Może jednak cos jest z tą psychiką?😁 i moja produkuje te szarości 🤣🤣

Załączniki

• Screenshot_20230118-065011_Premom.jpg
    Screenshot_20230118-065011_Premom.jpg
    139,2 KB · Wyświetleń: 80
  • 20230118_063540.jpg
    20230118_063540.jpg
    871,5 KB · Wyświetleń: 84
  • 20230118_063339.jpg
    20230118_063339.jpg
    887,3 KB · Wyświetleń: 86
Wolę zdecydowanie obnazyć ciało niż duszę...

No dobra dziewczyny wiadomo, że jestem nienormalna i mam 21 tych testów ? Wg apek 2 dzień po ovu więc okrzyknę się samozwańczo królową tym razem nie dramy ale cieni fabrycznych, ktore innym się nie zdarzają....
Może jednak cos jest z tą psychiką?😁 i moja produkuje te szarości 🤣🤣
Faktycznie niezle cienie wychodzą... Najbardziej na babyplan.. W szoku jestem ze az tak widac

reklama
Do góry