reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

EJ, a w ogóle w aptece zobaczyłam takie Clearblue:

Zobacz załącznik 1485695

Czy ja dobrze rozumiem, że to miga na czerwono w przypadku ciąży? :-D

To miga na czerwono w momencie gdy ma wystarczającą ilość moczu i można już wyjąć z kubka/ kieliszka 😂 akurat tego używałam wiec posiadam tę wiedzę 🙈

Ostatnia edycja:
reklama
no mi też się mało w głowie to mieści, ale jednak jest ogromna ilość głosów, że pomaga. Więc chyba coś w tym jest
Ja tez poszlabym, aby uwierzyć w siebie, byc odważną, przestać się chować za strachem, wstydzić i bać się nowych sytuacji, przezywać wszystko i inne takie.... ale wstydzę się i nie sądzę, zebym powiedziala osobie obcej o wszystkich rzeczach, ktore wywarły na mnie wplyw.

Ja tez poszlabym, aby uwierzyć w siebie, byc odważną, przestać się chować za strachem, wstydzić i bać się nowych sytuacji, przezywać wszystko i inne takie.... ale wstydzę się i nie sądzę, zebym powiedziala osobie obcej o wszystkich rzeczach, ktore wywarły na mnie wplyw.
Chyba trochę źle na to patrzysz... Traktuj terapeutę czy psychologa jak lekarza. Do gina idziesz, ściągasz gacie i się nie wstydzisz, nie? ;)

Chyba trochę źle na to patrzysz... Traktuj terapeutę czy psychologa jak lekarza. Do gina idziesz, ściągasz gacie i się nie wstydzisz, nie? ;)
Wolę zdecydowanie obnazyć ciało niż duszę...

No dobra dziewczyny wiadomo, że jestem nienormalna i mam 21 tych testów ? Wg apek 2 dzień po ovu więc okrzyknę się samozwańczo królową tym razem nie dramy ale cieni fabrycznych, ktore innym się nie zdarzają....
Może jednak cos jest z tą psychiką?😁 i moja produkuje te szarości 🤣🤣

Załączniki

• Screenshot_20230118-065011_Premom.jpg
    Screenshot_20230118-065011_Premom.jpg
    139,2 KB · Wyświetleń: 84
  • 20230118_063540.jpg
    20230118_063540.jpg
    871,5 KB · Wyświetleń: 88
  • 20230118_063339.jpg
    20230118_063339.jpg
    887,3 KB · Wyświetleń: 89
Wolę zdecydowanie obnazyć ciało niż duszę...

No dobra dziewczyny wiadomo, że jestem nienormalna i mam 21 tych testów ? Wg apek 2 dzień po ovu więc okrzyknę się samozwańczo królową tym razem nie dramy ale cieni fabrycznych, ktore innym się nie zdarzają....
Może jednak cos jest z tą psychiką?😁 i moja produkuje te szarości 🤣🤣
Faktycznie niezle cienie wychodzą... Najbardziej na babyplan.. W szoku jestem ze az tak widac

reklama
Do góry