reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Chcialam zbadać proga 7 dni po ovu, pomozcie wyznaczyć termin, chyba zrobie wtedy też betę z ciekawości.
to ja bym tak zrobiła. Bo jeżeli jesteś 2dpo no to nie jest cionsz, ale zapewne występowanie hcg bez cionsza może być niepokojące i warto to sprawdzic. Ja nie mam takich cieni na żadnym baby planie, oto dowód, dzisiejszy (robiłam na ręczniku papierowym we wzorki, ta czerwona kropka to wzorek, żeby nie było :D):

Załączniki

• e7717eff-c46f-45d9-a40c-4e812d0d2f4c.jpeg
    e7717eff-c46f-45d9-a40c-4e812d0d2f4c.jpeg
    42,5 KB · Wyświetleń: 81
  • 173cf384-5523-4644-ac9c-5e0f89755550.jpeg
    173cf384-5523-4644-ac9c-5e0f89755550.jpeg
    35,9 KB · Wyświetleń: 77
reklama
mam wrażenie, że kiedyś np w liceum taka nie byłam. Byłam bardziej pewna siebie. A potem poznałam mojego pierwszego chłopaka, który zabił całą moją pewność siebie xD
ja serio się nadaje na terapię. Mogłabym mówić i mówić
Ja byłam bardzo przebojową dziewczyną. W liceum tez miałam chłopaka, który dosłwonie mnie zniszczył. Dopiero na studiach poszłam na terapię bo było bardzo źle ze mną. I wróciła stara ja! POLECAM TERAPIĘ! :)

bo ładuję hajs w leczenie niepłodności, chodzenie raz w tygodniu to jest z 200 zł, więc 600 zł miesięcznie. Dla mnie to dużo kasy :/ szczerze to się zbieram, zbieram i nie mogę zebrać.. Oczywiście tak jak ze wszystkim boje się, że wywalę kase w błoto, a efektów nie będzie
edit nie 600, 800 przecież
PS> w Krakowie chodziłam na terapię za darmo do Centrum Interwencji Kryzysowej. Bo jako studentkę nie stać mnie było na terapię. Może u Ciebie w okolicy też jest cos takiego?

to ja bym tak zrobiła. Bo jeżeli jesteś 2dpo no to nie jest cionsz, ale zapewne występowanie hcg bez cionsza może być niepokojące i warto to sprawdzic. Ja nie mam takich cieni na żadnym baby planie, oto dowód, dzisiejszy (robiłam na ręczniku papierowym we wzorki, ta czerwona kropka to wzorek, żeby nie było :D):
No śmiesznie z tymi testami mam 😁 wczoraj chcialam wypróbować ten baby plan bo pierwszy raz je mam... i był biały total.... ucieszyłam się, że są "normalne"🤣🤔

Ja byłam bardzo przebojową dziewczyną. W liceum tez miałam chłopaka, który dosłwonie mnie zniszczył. Dopiero na studiach poszłam na terapię bo było bardzo źle ze mną. I wróciła stara ja! POLECAM TERAPIĘ! :)
Moim zdaniem terapia, to jak leczenie złamanej ręki. Naprawdę, jakbym sama jako dziecko nie korzystała to bym pewnie nie wierzyła w to, ale przekonałam się na skórze, dodatkowo w otoczeniu mam conajmniej klika osób, które naprawdę uzyskały super efekty, jedna to osoba która raczej nie dzieli się problemami, negatywnie podchodziła, a sama była w szoku, bo zdarzyło jej przepłakać pół terapii nie wiedząc jak to się stało. Przy staraniach jednej pomogło wiele, udało się zajść w ciążę nie koniecznie wiadomo to efekt terapii, ale być może wspomógł obniżyć np. Kortyzol🤷‍♀️.
Terapia nie będzie czymś przez co bezpośrednio zajdzie się, ale za pewne nie zaszkodzi, dodatkowo naładujemy baterie na sama ciążę, bo zajście to jedno, a ciążę to drugie przecież wtedy buzują hormony, dopiero jest wewnętrzny stres o dziecko czy dobrze z nim, dziś mniej kopie itd. Tak mi się wydaje - tutaj niech się wypowiedzą, te które już mają dziecko czy ciąża to tylko stan cudowny, czy jednak dużo stresu i rozmyślań 🤔

reklama
Do góry