reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Chcialam zbadać proga 7 dni po ovu, pomozcie wyznaczyć termin, chyba zrobie wtedy też betę z ciekawości.
to ja bym tak zrobiła. Bo jeżeli jesteś 2dpo no to nie jest cionsz, ale zapewne występowanie hcg bez cionsza może być niepokojące i warto to sprawdzic. Ja nie mam takich cieni na żadnym baby planie, oto dowód, dzisiejszy (robiłam na ręczniku papierowym we wzorki, ta czerwona kropka to wzorek, żeby nie było :D):

Załączniki

• e7717eff-c46f-45d9-a40c-4e812d0d2f4c.jpeg
    e7717eff-c46f-45d9-a40c-4e812d0d2f4c.jpeg
    42,5 KB · Wyświetleń: 85
  • 173cf384-5523-4644-ac9c-5e0f89755550.jpeg
    173cf384-5523-4644-ac9c-5e0f89755550.jpeg
    35,9 KB · Wyświetleń: 81
reklama
mam wrażenie, że kiedyś np w liceum taka nie byłam. Byłam bardziej pewna siebie. A potem poznałam mojego pierwszego chłopaka, który zabił całą moją pewność siebie xD
ja serio się nadaje na terapię. Mogłabym mówić i mówić
Ja byłam bardzo przebojową dziewczyną. W liceum tez miałam chłopaka, który dosłwonie mnie zniszczył. Dopiero na studiach poszłam na terapię bo było bardzo źle ze mną. I wróciła stara ja! POLECAM TERAPIĘ! :)

bo ładuję hajs w leczenie niepłodności, chodzenie raz w tygodniu to jest z 200 zł, więc 600 zł miesięcznie. Dla mnie to dużo kasy :/ szczerze to się zbieram, zbieram i nie mogę zebrać.. Oczywiście tak jak ze wszystkim boje się, że wywalę kase w błoto, a efektów nie będzie
edit nie 600, 800 przecież
PS> w Krakowie chodziłam na terapię za darmo do Centrum Interwencji Kryzysowej. Bo jako studentkę nie stać mnie było na terapię. Może u Ciebie w okolicy też jest cos takiego?

to ja bym tak zrobiła. Bo jeżeli jesteś 2dpo no to nie jest cionsz, ale zapewne występowanie hcg bez cionsza może być niepokojące i warto to sprawdzic. Ja nie mam takich cieni na żadnym baby planie, oto dowód, dzisiejszy (robiłam na ręczniku papierowym we wzorki, ta czerwona kropka to wzorek, żeby nie było :D):
No śmiesznie z tymi testami mam 😁 wczoraj chcialam wypróbować ten baby plan bo pierwszy raz je mam... i był biały total.... ucieszyłam się, że są "normalne"🤣🤔

Ja byłam bardzo przebojową dziewczyną. W liceum tez miałam chłopaka, który dosłwonie mnie zniszczył. Dopiero na studiach poszłam na terapię bo było bardzo źle ze mną. I wróciła stara ja! POLECAM TERAPIĘ! :)
Moim zdaniem terapia, to jak leczenie złamanej ręki. Naprawdę, jakbym sama jako dziecko nie korzystała to bym pewnie nie wierzyła w to, ale przekonałam się na skórze, dodatkowo w otoczeniu mam conajmniej klika osób, które naprawdę uzyskały super efekty, jedna to osoba która raczej nie dzieli się problemami, negatywnie podchodziła, a sama była w szoku, bo zdarzyło jej przepłakać pół terapii nie wiedząc jak to się stało. Przy staraniach jednej pomogło wiele, udało się zajść w ciążę nie koniecznie wiadomo to efekt terapii, ale być może wspomógł obniżyć np. Kortyzol🤷‍♀️.
Terapia nie będzie czymś przez co bezpośrednio zajdzie się, ale za pewne nie zaszkodzi, dodatkowo naładujemy baterie na sama ciążę, bo zajście to jedno, a ciążę to drugie przecież wtedy buzują hormony, dopiero jest wewnętrzny stres o dziecko czy dobrze z nim, dziś mniej kopie itd. Tak mi się wydaje - tutaj niech się wypowiedzą, te które już mają dziecko czy ciąża to tylko stan cudowny, czy jednak dużo stresu i rozmyślań 🤔

reklama
Do góry