reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Powiem Wam...😁 właśnie moje szanse na "baby" wzrosły😁😁😁
Mąż mi napisał że dziś nie uda mu się wrócić do domu a ja kochana żona 😁😁😁 napisalam mu: że smutno Nam ale niech odpocznie, pouczy się i zregeneruje... ze i tak ovu wczoraj była i to nie jest najwazniejsze, mamy czas a jak nie to i tak już mamy wszystko, ze nie chcialam wczoraj nic mowić, bo widzialam jaki jest zmęczony....
no i przyjechał dziś jednak do domu, wciągnął do sypialni i wyszła randka że hohoho 🥰🥰🥰💚🍀🌈

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jebe, nie przypuszczałam, że taka terapia taka droga
Ja też może powinnam, nawet na tym forum dziewczyny mi to pisały, że można online i w ogóle. Ale ja z kolei nie ogarniam logicznie jak ta terapia miałaby mi pomóc. Że z kimś pogadam? To ja mogę z samą sobą obgadac temat 😁 Moja zerowa pewność siebie wynika m.in. z tego że ja się sobie nie podobam. Czy terapia to zmieni? Jak?? 🤡
no mi też się mało w głowie to mieści, ale jednak jest ogromna ilość głosów, że pomaga. Więc chyba coś w tym jest

no mi też się mało w głowie to mieści, ale jednak jest ogromna ilość głosów, że pomaga. Więc chyba coś w tym jest
Dobry specjalista potrafi dużo zdziałać. Moim zdaniem zdrowie psychiczne jest równie ważne jak zdrowie fizyczne i nie należy go zaniedbywać. Wiadomo, że każdy ma jakieś mniejsze lub większe problemy i to nie chodzi tylko o to, żeby sobie pogadać (bo w tym celu można z kumpelą na kawę wyskoczyć). Ale jeśli już sobie nie radzicie to wtedy nie ma na co czekać. Psychoterapia jest też refundowana. Nie wiem jak to działa, bo nigdy mnie to aż tak nie interesowało, ale zawsze możecie wybadać temat.

Ja jebe, nie przypuszczałam, że taka terapia taka droga
Ja też może powinnam, nawet na tym forum dziewczyny mi to pisały, że można online i w ogóle. Ale ja z kolei nie ogarniam logicznie jak ta terapia miałaby mi pomóc. Że z kimś pogadam? To ja mogę z samą sobą obgadac temat 😁 Moja zerowa pewność siebie wynika m.in. z tego że ja się sobie nie podobam. Czy terapia to zmieni? Jak?? 🤡
To zależy od miasta, moje okolice około 150 za godzinę.

Dobry specjalista potrafi dużo zdziałać. Moim zdaniem zdrowie psychiczne jest równie ważne jak zdrowie fizyczne i nie należy go zaniedbywać. Wiadomo, że każdy ma jakieś mniejsze lub większe problemy i to nie chodzi tylko o to, żeby sobie pogadać (bo w tym celu można z kumpelą na kawę wyskoczyć). Ale jeśli już sobie nie radzicie to wtedy nie ma na co czekać. Psychoterapia jest też refundowana. Nie wiem jak to działa, bo nigdy mnie to aż tak nie interesowało, ale zawsze możecie wybadać temat.
zgadzam się, że zdrowie psychiczne jest tak samo ważne jak fizyczne.
Ja miałam dużo gorsze stany psychiczne, mam wrażenie, że nawet jakieś stany depresyjne. Pamiętam jak budziłam się z myślą, żeby ten dzień się już skończył. I miałam permanentne, fizyczne uczucie lęku (tak w bruchu). Do tego cierpię na bezsenność od lat. Ale też już jest lepiej, niestety nie wiem jak by wyglądało moje spanie bez farmakologii, bo psychiatra nie pozwoliła mi odstawić.
No i teraz mam wrażenie, ze i tak psychicznie jest w miarę okej. Bywają gorsze chwile, ale jak czuje, że pojawiam się lęk to jakoś sobie z nim radzę, a nie pogrążam się w nim.

zgadzam się, że zdrowie psychiczne jest tak samo ważne jak fizyczne.
Ja miałam dużo gorsze stany psychiczne, mam wrażenie, że nawet jakieś stany depresyjne. Pamiętam jak budziłam się z myślą, żeby ten dzień się już skończył. I miałam permanentne, fizyczne uczucie lęku (tak w bruchu). Do tego cierpię na bezsenność od lat. Ale też już jest lepiej, niestety nie wiem jak by wyglądało moje spanie bez farmakologii, bo psychiatra nie pozwoliła mi odstawić.
No i teraz mam wrażenie, ze i tak psychicznie jest w miarę okej. Bywają gorsze chwile, ale jak czuje, że pojawiam się lęk to jakoś sobie z nim radzę, a nie pogrążam się w nim.
Cieszę się, że czujesz się dobrze i radzisz sobie z bieżącymi problemami. W razie potrzeby sięgaj po pomoc :) Dbaj o siebie! :)

reklama
Do góry