reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Zazdro xD ja nawet jak biorę udział w szkoleniu i jest moment "to teraz niech każdy powie dwa słowa o sobie" to nie skupiam się na wypowiedziach ludzi bo się stresuję moim "cześć, jestem Aga, pracuję w dziale XYZ" 😂
Dlatego można na szkoleniu nie pytając trochę poznać ludzi, zlecając im w grupach jakieś zadania itd., bo sporo ludzi ma stres, albo boi się wypaść gorzej ze swoim doświadczeniem zawodowym itd. Aczkolwiek wiadomo szkolacy często z braku czasu i pomysłów poprostu zaczynają powiedz coś o sobie 🙈

reklama
Bardzo Ci wspolczuje tego strachu przed mówieniem, wystąpieniami itp. W dużej mierze utrzymuje się z „gadania”, wiec dla mnie to by było coś strasznego
Dokładnie tak, ja tak samo 🙈. Ale widzę często po uczestnikach szkoleń, że wielu na początku tak ma🙈, co gorsze duża ich część to osoby które mają zarabiać mówiąc, a nie lubią tego robić 🤯.

Wolę zdecydowanie obnazyć ciało niż duszę...

No dobra dziewczyny wiadomo, że jestem nienormalna i mam 21 tych testów ? Wg apek 2 dzień po ovu więc okrzyknę się samozwańczo królową tym razem nie dramy ale cieni fabrycznych, ktore innym się nie zdarzają....
Może jednak cos jest z tą psychiką?😁 i moja produkuje te szarości 🤣🤣
mi nie wychodzą takie cienie... A idź na betę, bo to naprawdę dziwne, że na praktycznie każdym teście masz tak widoczny cień

Tak, z plemników starego chociaż mogę się cieszyć, dzisiaj lekarz powiedział, że problem na pewno po jego stronie nie leży.
Więc będzie dobrze, przywrócicie u Ciebie owu i będzie pięknie kochana 💚. Pamiętaj nie ma co płakać przed mlekiem które jeszcze się nie rozlało 💚. Masz powód próbujecie działać w tym kierunku, nie zadziała bo oczywiście może być taka sytuacja, to wtedy na pewno będziecie mieć takie dane dlaczego i wtedy kolejny pomysł 💚. Nie da się wszystkiego rozkopać.
Ja sama wracam do punktu wyjścia, żeby wiedzieć która ścieżka iść, więc głowa do góry, niestety tak to wygląda i trzeba cierpliwości💚🤗🍀

14.01 wyszedł mi pierwszy pozytywny test ovu... kiedy ovu była mozna tylko wytypować wg temperatury ale w biologii nic nie jest pewne. 🤷‍♀️😁
Idz ns betę... Kurde moze to falszywy sygnal i nie chcę Cię nakręcać niepotrzebnie ale ponoc niektorym wychodzą pozytywne owulaki we wczesnej ciąży... Ja bylabym totalnie zdezorientowana tym bardziej, że te kreski sa widoczne gołym okiem

ile można trenować? 😂 Kosz mojżesza robiłam dla dziecka, które w maju kończy 2 lata! 😂 A ostatnie maskotki robiłam w kwietniu i maju😝 Maskotki z grzechotką w środku i piszczałką 🤣
Samantha Jones Wow GIF by HBO Max

bo ładuję hajs w leczenie niepłodności, chodzenie raz w tygodniu to jest z 200 zł, więc 600 zł miesięcznie. Dla mnie to dużo kasy :/ szczerze to się zbieram, zbieram i nie mogę zebrać.. Oczywiście tak jak ze wszystkim boje się, że wywalę kase w błoto, a efektów nie będzie
edit nie 600, 800 przecież
No rozumiem, ale wiesz poczucie psychiczne moim zdaniem jest bardzo ważne, czasami warto zainwestować, a do starań też Ci się przyda dobra głowa, to moje zdanie, bo jednak głowa wiele może zrobić. Żeby nie było, że wyjeżdżam odpuść i idź na terpie i będzie ciąża. Ale po własnych doświadczeniach wiem, ile głowa może wpłynąć na organizm, na pewne rzeczy z których nawet człowiek nie zdaje sobie sprawy.

reklama
Idz ns betę... Kurde moze to falszywy sygnal i nie chcę Cię nakręcać niepotrzebnie ale ponoc niektorym wychodzą pozytywne owulaki we wczesnej ciąży... Ja bylabym totalnie zdezorientowana tym bardziej, że te kreski sa widoczne gołym okiem
W zeszlym cyklu tez byly cienie i nic z tego nie wynikło, także ja mam taki toxic mocz 🤣🤣🤣

Do góry