reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Mając 18 lat to ja byłam jeszcze dziewicą 😇
The Weeknd GIF by American Dad
Ja też🙈 zmieniło się to po 19 roku życia 😂😂😂

dzieci nieraz potrafią rozbroić. moj bratanek jak zobaczył siostrę przyniesioną ze szpitala w rożku (było widać tylko buzię) : ładna... a gdzie jest jej reszta? 🤣

mój wie i czasem pyta co tam u dziewczyn, bo opowiadam mu historie :) zwłaszcza tych dziewczyn które są tu długo i mają poważne problemy. Razem trzymamy za nie kciuki :p albo mowi mi - weź no tam dziewczyn zapytaj, może ktoraś nam coś doradzi :p
„Maja poważne problemy”? Reszta ma „niepoważne”?? 😂😂🙈🙈🐒🐒

Jeżu w malinach wszystko w środku od smiechu mnie boli 😂

reklama
Hmmm to niech teściu przyniesie wpadkę ❤️. To mojemu bratu synka urodził się rok po śmierci mojego taty, ten sam dzień 🙈
Moja siostrzenica ma termin w dniu śmierci dziadka. Wymiana pokoleń...
Okej, no właśnie trochę mi rozwiałaś właśnie wątpliwość pewna jeśli chodzi o przesunięcie, zostawiam 5dc dziękuję 💚. Bo ogólnie pecherzyki największe jakie zobaczyliśmy to niecałe 16mm i nie mam pewności, czy one się powiększyły i pękły 🤷‍♀️, więc się zastanawiam na ile była pełna owu. W sumie zastanawiam się czy robić proga 🤷‍♀️. Ciąża dałaby mi odpowiedź 😂😂😂. W sumie tak totalnie na luzie już podchodzę, ucieszyło mnie to endo, że jednak coś tam przyrosło 😂
A nie chcesz iść na usg zobaczyć czy ciałka żółtego nie ma za jakieś 2 dni?
Szczerze? Ani trochę mnie nie pociesza, że ktoś jest w gorszej sytuacji 😅

6 cykl
No to weź pod uwagę, że organizm musiał najpierw dojść do siebie po anty i do tego dodaj że tylko 20proc.szans w cyklu na zapłodnienie i wierzę, że przez kolejne 6 się uda:)
A masz już dzieci? Bo @olka11135 ma już dwoje to sobie wybrzydza teraz z tym terminem :p
Tak, jak olka mam dwoje, chłopca i dziewczynkę i oboje to dzieci rodzone w zimie, dlatego wybrzydzam haha
Termin porodu to jest abstrakcja. Nie znam ani jednej osoby która urodziła w dniu przewidywanego terminu porodu :)
To już znasz. Pierwsze dziecko dokładnie w terminie z OM...podobno 5proc.tylko rodzi w terminie z miesiączki..
To sprawdzę, przekonałaś mnie😊, pójdę w 7dpo sprawdzić, licząc, że dziś była owu, jeszcze zobacze czy jutro skok będzie temp. 🙈.
Ja też bym poszła :)
Nadrabiam i sikam ze śmiechu, dobrze, że męża nie ma 😂😂😂😂
Co one piły albo brały, nie?😜😅🤣
A tak apropo....Wasi faceci wiedzą, że siedzicie na tym forum?
Jasne, że tak
Właśnie zaczynam krwawić, myślicie, ze liczyć 1dc od dziś czy od jutra? Zawsze dostawałam okres rano 🙈
Kiedyś czytałam, że jak wieczorem przyjdzie okres to się liczy od następnego dnia 1dc.

Do góry