aurii_orelii
Fanka BB :)
Ej laski nie pamiętam, która poleciła mi Clickbait'a na netflixie. Splaszczyłam. Fajny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boże nie. Bo mi się przyśniPozamaciczna z przemieszczeniem. Najgorzej.
Zapraszam na kozetkę .Boże nie. Bo mi się przyśni
The watcher tez jest niezły. I sinnerEj laski nie pamiętam, która poleciła mi Clickbait'a na netflixie. Splaszczyłam. Fajny
Ja też zmieniło się to po 19 roku życiaMając 18 lat to ja byłam jeszcze dziewicą
JaEj laski nie pamiętam, która poleciła mi Clickbait'a na netflixie. Splaszczyłam. Fajny
Ja bym liczyła od dziś. Zawsze liczę jak tylko zauważę to już 1dc. Nie patrzę na porę dnia. Choć może źle. Jakoś nie pomyślałam żeby inaczej. Dostaje o różnych porach dnia.Właśnie zaczynam krwawić, myślicie, ze liczyć 1dc od dziś czy od jutra? Zawsze dostawałam okres rano
„Maja poważne problemy”? Reszta ma „niepoważne”??dzieci nieraz potrafią rozbroić. moj bratanek jak zobaczył siostrę przyniesioną ze szpitala w rożku (było widać tylko buzię) : ładna... a gdzie jest jej reszta?
mój wie i czasem pyta co tam u dziewczyn, bo opowiadam mu historie zwłaszcza tych dziewczyn które są tu długo i mają poważne problemy. Razem trzymamy za nie kciuki albo mowi mi - weź no tam dziewczyn zapytaj, może ktoraś nam coś doradzi
Moja siostrzenica ma termin w dniu śmierci dziadka. Wymiana pokoleń...Hmmm to niech teściu przyniesie wpadkę . To mojemu bratu synka urodził się rok po śmierci mojego taty, ten sam dzień
A nie chcesz iść na usg zobaczyć czy ciałka żółtego nie ma za jakieś 2 dni?Okej, no właśnie trochę mi rozwiałaś właśnie wątpliwość pewna jeśli chodzi o przesunięcie, zostawiam 5dc dziękuję . Bo ogólnie pecherzyki największe jakie zobaczyliśmy to niecałe 16mm i nie mam pewności, czy one się powiększyły i pękły , więc się zastanawiam na ile była pełna owu. W sumie zastanawiam się czy robić proga . Ciąża dałaby mi odpowiedź . W sumie tak totalnie na luzie już podchodzę, ucieszyło mnie to endo, że jednak coś tam przyrosło
No to weź pod uwagę, że organizm musiał najpierw dojść do siebie po anty i do tego dodaj że tylko 20proc.szans w cyklu na zapłodnienie i wierzę, że przez kolejne 6 się udaSzczerze? Ani trochę mnie nie pociesza, że ktoś jest w gorszej sytuacji
6 cykl
Tak, jak olka mam dwoje, chłopca i dziewczynkę i oboje to dzieci rodzone w zimie, dlatego wybrzydzam hahaA masz już dzieci? Bo @olka11135 ma już dwoje to sobie wybrzydza teraz z tym terminem
To już znasz. Pierwsze dziecko dokładnie w terminie z OM...podobno 5proc.tylko rodzi w terminie z miesiączki..Termin porodu to jest abstrakcja. Nie znam ani jednej osoby która urodziła w dniu przewidywanego terminu porodu
Ja też bym poszłaTo sprawdzę, przekonałaś mnie, pójdę w 7dpo sprawdzić, licząc, że dziś była owu, jeszcze zobacze czy jutro skok będzie temp. .
Co one piły albo brały, nie?Nadrabiam i sikam ze śmiechu, dobrze, że męża nie ma
Jasne, że takA tak apropo....Wasi faceci wiedzą, że siedzicie na tym forum?
Kiedyś czytałam, że jak wieczorem przyjdzie okres to się liczy od następnego dnia 1dc.Właśnie zaczynam krwawić, myślicie, ze liczyć 1dc od dziś czy od jutra? Zawsze dostawałam okres rano