reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Nie no🙈 rozmawiamy o tych które są tu długo lub o tych, które majà poważne problemy :) w sensie nie mówię mu o każdej nowej na forum 😀
Rozumiem rozumiem, nie chodzi mi o takie: staramy się z mężem odkąd skończyła mi się miesiączka, jest 30 dzień cyklu, a ja nie mam dwóch kresek 😂 czy jeszcze powinnam robić test ciążowy? 🙈
O dżizas 🙈🙈
Ja tez ostatnio powiedziałam mezowi, ze jedno takie dziecię wyczekane z in vitro się udało na grupie i żeby trzymał mocno kciuki za super fajnych ludzi i ich Mandarynke 😍😍

Rozumiem rozumiem, nie chodzi mi o takie: staramy się z mężem odkąd skończyła mi się miesiączka, jest 30 dzień cyklu, a ja nie mam dwóch kresek 😂 czy jeszcze powinnam robić test ciążowy? 🙈
O dżizas 🙈🙈
Ja tez ostatnio powiedziałam mezowi, ze jedno takie dziecię wyczekane z in vitro się udało na grupie i żeby trzymał mocno kciuki za super fajnych ludzi i ich Mandarynke 😍😍
@lady_in_blue widze, ze przeczytałaś i jestem przekonana, ze Dziewczyny się nie obraza: jak się macie z Mandarynką? 😍😍

reklama
Moja siostrzenica ma termin w dniu śmierci dziadka. Wymiana pokoleń...

A nie chcesz iść na usg zobaczyć czy ciałka żółtego nie ma za jakieś 2 dni?

No to weź pod uwagę, że organizm musiał najpierw dojść do siebie po anty i do tego dodaj że tylko 20proc.szans w cyklu na zapłodnienie i wierzę, że przez kolejne 6 się uda:)

Tak, jak olka mam dwoje, chłopca i dziewczynkę i oboje to dzieci rodzone w zimie, dlatego wybrzydzam haha

To już znasz. Pierwsze dziecko dokładnie w terminie z OM...podobno 5proc.tylko rodzi w terminie z miesiączki..

Ja też bym poszła :)

Co one piły albo brały, nie?😜😅🤣

Jasne, że tak

Kiedyś czytałam, że jak wieczorem przyjdzie okres to się liczy od następnego dnia 1dc.
Jakbym miała możliwość iść w sobotę to bym poszła na usg, ale niestety nie ma jak 🤷‍♀️.

Do góry