reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Nie no🙈 rozmawiamy o tych które są tu długo lub o tych, które majà poważne problemy :) w sensie nie mówię mu o każdej nowej na forum 😀
Rozumiem rozumiem, nie chodzi mi o takie: staramy się z mężem odkąd skończyła mi się miesiączka, jest 30 dzień cyklu, a ja nie mam dwóch kresek 😂 czy jeszcze powinnam robić test ciążowy? 🙈
O dżizas 🙈🙈
Ja tez ostatnio powiedziałam mezowi, ze jedno takie dziecię wyczekane z in vitro się udało na grupie i żeby trzymał mocno kciuki za super fajnych ludzi i ich Mandarynke 😍😍

Rozumiem rozumiem, nie chodzi mi o takie: staramy się z mężem odkąd skończyła mi się miesiączka, jest 30 dzień cyklu, a ja nie mam dwóch kresek 😂 czy jeszcze powinnam robić test ciążowy? 🙈
O dżizas 🙈🙈
Ja tez ostatnio powiedziałam mezowi, ze jedno takie dziecię wyczekane z in vitro się udało na grupie i żeby trzymał mocno kciuki za super fajnych ludzi i ich Mandarynke 😍😍
@lady_in_blue widze, ze przeczytałaś i jestem przekonana, ze Dziewczyny się nie obraza: jak się macie z Mandarynką? 😍😍

reklama
Moja siostrzenica ma termin w dniu śmierci dziadka. Wymiana pokoleń...

A nie chcesz iść na usg zobaczyć czy ciałka żółtego nie ma za jakieś 2 dni?

No to weź pod uwagę, że organizm musiał najpierw dojść do siebie po anty i do tego dodaj że tylko 20proc.szans w cyklu na zapłodnienie i wierzę, że przez kolejne 6 się uda:)

Tak, jak olka mam dwoje, chłopca i dziewczynkę i oboje to dzieci rodzone w zimie, dlatego wybrzydzam haha

To już znasz. Pierwsze dziecko dokładnie w terminie z OM...podobno 5proc.tylko rodzi w terminie z miesiączki..

Ja też bym poszła :)

Co one piły albo brały, nie?😜😅🤣

Jasne, że tak

Kiedyś czytałam, że jak wieczorem przyjdzie okres to się liczy od następnego dnia 1dc.
Jakbym miała możliwość iść w sobotę to bym poszła na usg, ale niestety nie ma jak 🤷‍♀️.

Do góry