Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahah a gdzie cała reszta dobre, no mój chrześniak psiakowi ogon podniósł i wolał gdzie jesteśdzieci nieraz potrafią rozbroić. moj bratanek jak zobaczył siostrę przyniesioną ze szpitala w rożku (było widać tylko buzię) : ładna... a gdzie jest jej reszta?
mój wie i czasem pyta co tam u dziewczyn, bo opowiadam mu historie zwłaszcza tych dziewczyn które są tu długo i mają poważne problemy. Razem trzymamy za nie kciuki albo mowi mi - weź no tam dziewczyn zapytaj, może ktoraś nam coś doradzi
Aż mi lżej na jelitachna*ebałyśta tyle stron, myślałby człowiek, że o czymś mądrym, a tu gadka o srace, trzymajcie mnie
Żadna nie jest nam obcana*ebałyśta tyle stron, myślałby człowiek, że o czymś mądrym, a tu gadka o srace, trzymajcie mnie
Temat faktycznie z dupy ale przynajmniej jest wesołoŻadna nie jest nam obca
Moj to samo!! Czasem wyniki badań mam a on sie pyta co dziewczyny powiedziałydzieci nieraz potrafią rozbroić. moj bratanek jak zobaczył siostrę przyniesioną ze szpitala w rożku (było widać tylko buzię) : ładna... a gdzie jest jej reszta?
mój wie i czasem pyta co tam u dziewczyn, bo opowiadam mu historie zwłaszcza tych dziewczyn które są tu długo i mają poważne problemy. Razem trzymamy za nie kciuki albo mowi mi - weź no tam dziewczyn zapytaj, może ktoraś nam coś doradzi
wsadziłem jej tylko na chwilkę, teraz boli ją kolano.Hej chłopaki ta moja laska mnie wykończy. Ja już nie mam czym strzelać. Jajka puste a ona mi mówi codziennie że ma owulancje
Pozamaciczna z przemieszczeniem. Najgorzej.wsadziłem jej tylko na chwilkę, teraz boli ją kolano.
Czy to może być pozamaciczna?
Od dooopy strony.Może my do tych starań podchodzimy od gównianej strony?