reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Mając 18 lat to ja byłam jeszcze dziewicą 😇
The Weeknd GIF by American Dad
Ja też🙈 zmieniło się to po 19 roku życia 😂😂😂

dzieci nieraz potrafią rozbroić. moj bratanek jak zobaczył siostrę przyniesioną ze szpitala w rożku (było widać tylko buzię) : ładna... a gdzie jest jej reszta? 🤣

mój wie i czasem pyta co tam u dziewczyn, bo opowiadam mu historie :) zwłaszcza tych dziewczyn które są tu długo i mają poważne problemy. Razem trzymamy za nie kciuki :p albo mowi mi - weź no tam dziewczyn zapytaj, może ktoraś nam coś doradzi :p
„Maja poważne problemy”? Reszta ma „niepoważne”?? 😂😂🙈🙈🐒🐒

Jeżu w malinach wszystko w środku od smiechu mnie boli 😂

reklama
Hmmm to niech teściu przyniesie wpadkę ❤️. To mojemu bratu synka urodził się rok po śmierci mojego taty, ten sam dzień 🙈
Moja siostrzenica ma termin w dniu śmierci dziadka. Wymiana pokoleń...
Okej, no właśnie trochę mi rozwiałaś właśnie wątpliwość pewna jeśli chodzi o przesunięcie, zostawiam 5dc dziękuję 💚. Bo ogólnie pecherzyki największe jakie zobaczyliśmy to niecałe 16mm i nie mam pewności, czy one się powiększyły i pękły 🤷‍♀️, więc się zastanawiam na ile była pełna owu. W sumie zastanawiam się czy robić proga 🤷‍♀️. Ciąża dałaby mi odpowiedź 😂😂😂. W sumie tak totalnie na luzie już podchodzę, ucieszyło mnie to endo, że jednak coś tam przyrosło 😂
A nie chcesz iść na usg zobaczyć czy ciałka żółtego nie ma za jakieś 2 dni?
Szczerze? Ani trochę mnie nie pociesza, że ktoś jest w gorszej sytuacji 😅

6 cykl
No to weź pod uwagę, że organizm musiał najpierw dojść do siebie po anty i do tego dodaj że tylko 20proc.szans w cyklu na zapłodnienie i wierzę, że przez kolejne 6 się uda:)
A masz już dzieci? Bo @olka11135 ma już dwoje to sobie wybrzydza teraz z tym terminem :p
Tak, jak olka mam dwoje, chłopca i dziewczynkę i oboje to dzieci rodzone w zimie, dlatego wybrzydzam haha
Termin porodu to jest abstrakcja. Nie znam ani jednej osoby która urodziła w dniu przewidywanego terminu porodu :)
To już znasz. Pierwsze dziecko dokładnie w terminie z OM...podobno 5proc.tylko rodzi w terminie z miesiączki..
To sprawdzę, przekonałaś mnie😊, pójdę w 7dpo sprawdzić, licząc, że dziś była owu, jeszcze zobacze czy jutro skok będzie temp. 🙈.
Ja też bym poszła :)
Nadrabiam i sikam ze śmiechu, dobrze, że męża nie ma 😂😂😂😂
Co one piły albo brały, nie?😜😅🤣
A tak apropo....Wasi faceci wiedzą, że siedzicie na tym forum?
Jasne, że tak
Właśnie zaczynam krwawić, myślicie, ze liczyć 1dc od dziś czy od jutra? Zawsze dostawałam okres rano 🙈
Kiedyś czytałam, że jak wieczorem przyjdzie okres to się liczy od następnego dnia 1dc.

Do góry