pluto_nova
Moderator
król śluzuTak i nasze wyniki wrzucają i omawiają jak my tu ich. I jest jakiś ekspert od śluzu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
król śluzuTak i nasze wyniki wrzucają i omawiają jak my tu ich. I jest jakiś ekspert od śluzu
Śliski gość, ja bym się go bałakról śluzu
pewnie ma przetłuszczone włosyŚliski gość, ja bym się go bała
Przeczytał DUPEX zamiast DUREX i masz babo placekWeź umyj jajka bo zajeżdża kakao
A weź takiemu potem podaj rękę na przywitaniepewnie ma przetłuszczone włosy
Na jajcachpewnie ma przetłuszczone włosy
Sticky Kingkról śluzu
dzieci nieraz potrafią rozbroić. moj bratanek jak zobaczył siostrę przyniesioną ze szpitala w rożku (było widać tylko buzię) : ładna... a gdzie jest jej reszta?Na początku mój tez myślał, ze można kupić, ale szybko został uświadomiony, ze to mama musi urodzić i tylko mama może
Wspolczuje, bo mam to codziennie o wtedy mina kota ze shreka wymięka
mój wie i czasem pyta co tam u dziewczyn, bo opowiadam mu historie zwłaszcza tych dziewczyn które są tu długo i mają poważne problemy. Razem trzymamy za nie kciuki albo mowi mi - weź no tam dziewczyn zapytaj, może ktoraś nam coś doradziMoj wie i zna historie niektórych dziewczyn xD
To w sumie trochę naturalny lubrykant.Na jajcach