reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Na początku mój tez myślał, ze można kupić, ale szybko został uświadomiony, ze to mama musi urodzić i tylko mama może 🤷‍♀️
Wspolczuje, bo mam to codziennie o wtedy mina kota ze shreka wymięka
dzieci nieraz potrafią rozbroić. moj bratanek jak zobaczył siostrę przyniesioną ze szpitala w rożku (było widać tylko buzię) : ładna... a gdzie jest jej reszta? 🤣

Moj wie i zna historie niektórych dziewczyn xD
mój wie i czasem pyta co tam u dziewczyn, bo opowiadam mu historie :) zwłaszcza tych dziewczyn które są tu długo i mają poważne problemy. Razem trzymamy za nie kciuki :p albo mowi mi - weź no tam dziewczyn zapytaj, może ktoraś nam coś doradzi :p

reklama
Do góry