reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
W ogóle powiem Wam, że mi się tak już dłuży ten cykl, że masakra, a jestem dopiero w 6dc. Z tego wszystkiego mierze temp już od 4dc (a normalnie od 7, zaczynałam), a dzisiaj chyba obsikam jakiegoś owulaka, bo już bym tak chciala być w jakimś 10dc.
Ja mam wlasnie 2dc i juz bym chciała zeby sie skonczyl.. jak pislam - ten cykl mamy stracony bo maz wyjezdza akurat na moje plodne. I jak akurat chcialam zeby sie przesunęło to punktualnie przyszlo...

Ja mam wlasnie 2dc i juz bym chciała zeby sie skonczyl.. jak pislam - ten cykl mamy stracony bo maz wyjezdza akurat na moje plodne. I jak akurat chcialam zeby sie przesunęło to punktualnie przyszlo...
Zawsze tak jest... jak ja mam.zawsze regularne okresy to przed histero oczywiście dziad sie musial spóźnić.

W ogóle powiem Wam, że mi się tak już dłuży ten cykl, że masakra, a jestem dopiero w 6dc. Z tego wszystkiego mierze temp już od 4dc (a normalnie od 7, zaczynałam), a dzisiaj chyba obsikam jakiegoś owulaka, bo już bym tak chciala być w jakimś 10dc.
O ja też tak mam. 5dc a ja już bym chciała 15dc.
Dziękuję bardzo za życzenia🙂.
Najlepszego, spełnienia marzeń wszelkich i pomyślności!🎂🌺
Wybraliśmy sie ze Starym na przejażdżkę, ładnie jezdzilam, zaparkowalam 3 razy tylem sama!! Nie podpowiadal mi. Jesteście dumne?
Tak, brawo Ty!!!🥳
To jest złośliwość @ Zawsze na odwrót. Jak wyjeżdżam i chce punktualnie to menda się przesunie, jak się ma przesunąć to przyjdzie za szybko😤

@Lady With Cats
Excited Happy Birthday GIF by Kiki

reklama
Ja też dzisiaj jeździłam, w tym sama zawiozłam kota do weta, odpaliłam płytę sanah i w obie strony sobie z kiciusiem śpiewaliśmy 😂
ja zawsze jak z córką jadę to odpalam sanah i sobie obie spiewamy, śmieje się że teksty lepiej zna ode mnie 😅 mój kiciuś nie lubi jeździć autem więc zawsze jak jedzie to daje taki koncert miauczenia że puszczanie jakiejkolwiek muzyki nie ma sensu 😂
Co do parkowania, rozumiem Was dziewczyny. Mam prawo jazdy 10 lat , z czego 8 nie jeździłam , jeżdżę od roku i niestety parkowanie to dalej moja zmora, za równolegle to się nawet nie biorę 😅 chyba że obok siedzi jakiś bardziej doświadczony kierowca i mówi co mam robić 😂

Do góry