Calineczka92
Fanka BB :)
Próbuj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Próbuj
No to 10 dni po mojejJeszcze trochę czasu dopiero 19.01
Daj znać koniecznie jak po wizycie mam nadzieję że będzie dobrze trzymam mocno ️️️️️️️️️️️️No to 10 dni po mojej
To samo dziś myślałam u mnie 4dc a już mógłby być 10 dc owulaka już bym robiła i czekała na pik a tak dłuży się to jakośW ogóle powiem Wam, że mi się tak już dłuży ten cykl, że masakra, a jestem dopiero w 6dc. Z tego wszystkiego mierze temp już od 4dc (a normalnie od 7, zaczynałam), a dzisiaj chyba obsikam jakiegoś owulaka, bo już bym tak chciala być w jakimś 10dc.
jestem z Ciebie dumna Ja, gdzie dla mnie to jeszcze jest trudne!Wybraliśmy sie ze Starym na przejażdżkę, ładnie jezdzilam, zaparkowalam 3 razy tylem sama!! Nie podpowiadal mi. Jesteście dumne?
A masz jakieś niedobory?Co sądzicie o wlewach witaminowych?
Zastanawiam się czy czasem nie pójść.