G
guest-1674645698
Gość
bardzo pamiętam ile mnie to kosztowałoWybraliśmy sie ze Starym na przejażdżkę, ładnie jezdzilam, zaparkowalam 3 razy tylem sama!! Nie podpowiadal mi. Jesteście dumne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bardzo pamiętam ile mnie to kosztowałoWybraliśmy sie ze Starym na przejażdżkę, ładnie jezdzilam, zaparkowalam 3 razy tylem sama!! Nie podpowiadal mi. Jesteście dumne?
Dziękuję bardzo za życzenia.Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Życze dużo zdrowia i żeby wasz urlop w Meksyku był już we trójkę
Brawo. Ja też mam problemy z parkowaniem, w szczególności z równoległym tyłemWybraliśmy sie ze Starym na przejażdżkę, ładnie jezdzilam, zaparkowalam 3 razy tylem sama!! Nie podpowiadal mi. Jesteście dumne?
Za to to sie nawet nie zabieramBrawo. Ja też mam problemy z parkowaniem, w szczególności z równoległym tyłem
ja już prędzej zaparkuje równolegle tyłem niż tyłem prostopadleBrawo. Ja też mam problemy z parkowaniem, w szczególności z równoległym tyłem
Mega dumne brawo tyWybraliśmy sie ze Starym na przejażdżkę, ładnie jezdzilam, zaparkowalam 3 razy tylem sama!! Nie podpowiadal mi. Jesteście dumne?
Eee co ty dla mnie to łatwiejsze od koperty ale też , że tak powiem level "hard"ja już prędzej zaparkuje równolegle tyłem niż tyłem prostopadle
Ja to nie mam problemu z parkowaniem wszędzie wjezdzam tyłem czy prostopadle czy rownolegleja już prędzej zaparkuje równolegle tyłem niż tyłem prostopadle
Jestem bardzo dumnaWybraliśmy sie ze Starym na przejażdżkę, ładnie jezdzilam, zaparkowalam 3 razy tylem sama!! Nie podpowiadal mi. Jesteście dumne?
No to zazdrooooJa to nie mam problemu z parkowaniem wszędzie wjezdzam tyłem czy prostopadle czy rownolegle