Bolilol
Fanka BB :)
jeeeeeeeej!!! Jestem super dumna!Wybraliśmy sie ze Starym na przejażdżkę, ładnie jezdzilam, zaparkowalam 3 razy tylem sama!! Nie podpowiadal mi. Jesteście dumne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeeeeeeeej!!! Jestem super dumna!Wybraliśmy sie ze Starym na przejażdżkę, ładnie jezdzilam, zaparkowalam 3 razy tylem sama!! Nie podpowiadal mi. Jesteście dumne?
Ja mam wlasnie 2dc i juz bym chciała zeby sie skonczyl.. jak pislam - ten cykl mamy stracony bo maz wyjezdza akurat na moje plodne. I jak akurat chcialam zeby sie przesunęło to punktualnie przyszlo...W ogóle powiem Wam, że mi się tak już dłuży ten cykl, że masakra, a jestem dopiero w 6dc. Z tego wszystkiego mierze temp już od 4dc (a normalnie od 7, zaczynałam), a dzisiaj chyba obsikam jakiegoś owulaka, bo już bym tak chciala być w jakimś 10dc.
Zawsze tak jest... jak ja mam.zawsze regularne okresy to przed histero oczywiście dziad sie musial spóźnić.Ja mam wlasnie 2dc i juz bym chciała zeby sie skonczyl.. jak pislam - ten cykl mamy stracony bo maz wyjezdza akurat na moje plodne. I jak akurat chcialam zeby sie przesunęło to punktualnie przyszlo...
Brawo a kiciuś jak po wizycie u weta wszystko dobrze ?Ja też dzisiaj jeździłam, w tym sama zawiozłam kota do weta, odpaliłam płytę sanah i w obie strony sobie z kiciusiem śpiewaliśmy
tak, tzn. sama wizyta mniej traumatyczna, bo dziś "tylko" zastrzyki i do tego widać po nim, że czuje się lepiej Ale jutro też jedziemyBrawo a kiciuś jak po wizycie u weta wszystko dobrze ?
O ja też tak mam. 5dc a ja już bym chciała 15dc.W ogóle powiem Wam, że mi się tak już dłuży ten cykl, że masakra, a jestem dopiero w 6dc. Z tego wszystkiego mierze temp już od 4dc (a normalnie od 7, zaczynałam), a dzisiaj chyba obsikam jakiegoś owulaka, bo już bym tak chciala być w jakimś 10dc.
Najlepszego, spełnienia marzeń wszelkich i pomyślności!⚘Dziękuję bardzo za życzenia.
Tak, brawo Ty!!!Wybraliśmy sie ze Starym na przejażdżkę, ładnie jezdzilam, zaparkowalam 3 razy tylem sama!! Nie podpowiadal mi. Jesteście dumne?
To jest złośliwość @ Zawsze na odwrót. Jak wyjeżdżam i chce punktualnie to menda się przesunie, jak się ma przesunąć to przyjdzie za szybkoJa mam wlasnie 2dc i juz bym chciała zeby sie skonczyl.. jak pislam - ten cykl mamy stracony bo maz wyjezdza akurat na moje plodne. I jak akurat chcialam zeby sie przesunęło to punktualnie przyszlo...
Jezu Carlos jak jedzie do weta to niestety cala drogę musi drzeć japiszon..tak, tzn. sama wizyta mniej traumatyczna, bo dziś "tylko" zastrzyki i do tego widać po nim, że czuje się lepiej Ale jutro też jedziemy
ja zawsze jak z córką jadę to odpalam sanah i sobie obie spiewamy, śmieje się że teksty lepiej zna ode mnie mój kiciuś nie lubi jeździć autem więc zawsze jak jedzie to daje taki koncert miauczenia że puszczanie jakiejkolwiek muzyki nie ma sensuJa też dzisiaj jeździłam, w tym sama zawiozłam kota do weta, odpaliłam płytę sanah i w obie strony sobie z kiciusiem śpiewaliśmy