reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Noworodkowe perypetie

reklama
dziewczyny, czy Wasze dzieci po urodzeniu tez mialy czujnik w dupce?

Ila razy krolewicza odkladam, tyle razy jego czujnik sie uaktywnia i wllacza glosna syrene... nie chcw sam lezec...

Ja wiem i wszystko rozumiem, nie wymagam by sam byl caly cas ale choc chwilke, bo ja nawet do kibelka isc nie daje rady jak jestem sama w domu...

U mnie w dzień też często tak jest. Jak już jest bardzo źle, to używam leżaczka, co mi nawet czasem pozwoli na raty obiad zrobić, bo parę minut w tym leżaczku leży. Czasem się też z chustą uda, to też ręce wolne i można chodzić. Zaczęłam się zastanawiać, czy jej zimno nie jest w łóżeczku samej.

U nas dokladnie to samo. W lezaczku chwilke popezy, ale zaraz krzyk i na raczki chce. Juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie mial dwa albo trzy miesiace, bo bedzie juz rozumny bardziej bedzie mozna go zajac, a teraz to jeszcze maly robaczek jest ;)

reklama
Do góry