KarolinaZales
Aktywna w BB
Ok dziękujęZainstaluj sobie aplikację chold growth tracker i wprowadź tam wszystkie dotychczasowe pomiary wagi, koniecznie z dobrymi datami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok dziękujęZainstaluj sobie aplikację chold growth tracker i wprowadź tam wszystkie dotychczasowe pomiary wagi, koniecznie z dobrymi datami
Ok dziękuję
Badania zrobic mozesz, napewno sie uspokoisz. I wtedy bedzie jasne czy cos nie tak. Tylko nie wiem czy Twoj pediatra jest dobrym lekarzem, skoro chce przepisac mleka specjalistyczne na alergie bmk dla dziecka, ktore zbyt malo przybiera na wadze. Ja bym mleka nie zmieniala. Czy zrobienie kupki sprawia mu kłopot? Są zaparcia? Kupa twarda?Sprawdzałam na siatce i niestety jest poniżej normy. Do zmiany mleka przymierzałam się już trochę czasu ponieważ maly po bebilonie robił kupki co 4 dni. Pediatra najpierw kazał przejść na bebilon comfort później na pepti ale żadnego nie chciał pić. Spróbuję dać Nan zobaczymy czy coś to zmieni.
Czy mleko Nan jest mlekiem specjalistycznym? Bo dopiero teraz lekarz zasugerował zmianę mleka na Nan. Wcześniej próbowaliśmy z bebilon comfort i pepti właśnie z powodu problemów z wypróżnianiem bo synek po zwykłym bebilonie robił kupki co 4 dni.Badania zrobic mozesz, napewno sie uspokoisz. I wtedy bedzie jasne czy cos nie tak. Tylko nie wiem czy Twoj pediatra jest dobrym lekarzem, skoro chce przepisac mleka specjalistyczne na alergie bmk dla dziecka, ktore zbyt malo przybiera na wadze. Ja bym mleka nie zmieniala. Czy zrobienie kupki sprawia mu kłopot? Są zaparcia? Kupa twarda?
Nan to zwykle mleko. Wszystkie te mleka maja podobna do siebie kaloryczność. I nie ma takiego mleka by zapchać dziecko żeby tyło jak najwięcej.Czy mleko Nan jest mlekiem specjalistycznym? Bo dopiero teraz lekarz zasugerował zmianę mleka na Nan. Wcześniej próbowaliśmy z bebilon comfort i pepti właśnie z powodu problemów z wypróżnianiem bo synek po zwykłym bebilonie robił kupki co 4 dni.