reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nowinki szpitalne

sms od wiolan z 14:11 'nasza krolewna przyszla na swiat o 08:38. wazy 3090g i ma 51cm. moja macica zostala w ostatniej chwili uratowana przed peknieciem. mala ssie pieknie i cukry jej sie unormowaly. pozdrawiam.'

reklama
sms od tiger z 16:52 'malutka juz z nami. godz. 16.10, waga 4030g, dlugosc 57cm, 10pkt apgar. jest sliczna :) jestesmy przeszczesliwi. porod od 09:10.'

sms z 10:27 od awru

" od 9:20 jestesmy szczesliwymi rodzicami:-) Jonasz mierzy 57 cm i wazy 3550g"

sms od corina z 10:13 'hej. od 2dni leze w szpitalu - zatrucie ciazowe na koniec sie przyplatalo :( zbijaja cisnienie lekami. jutro ma byc decyzja kiedy i jak rodzimy. oby w tym tyg.'

sms od aldonta z 16:12 'jestem po ktg, mam 6cm rozwarcia, podobno slabe skurcze :) dobre sobie he he. pozdr Was.'

sms od olamala z 19:34 'Strasznie przepraszam ale wczoraj i dziś mam zakrecony dzień a więc wczoraj po 3 indukcji polegającej na przekłuciu pęcherza i późniejszym podaniu oxy po 8h skórczy przy 10cm rozwarciu i skróconej gładkiej szyjce ponieważ główka nadal była za wysoko zdecydowali łaskawie o cc a więc o 19:55 urodziła się Zosia waga 3990 wzrost 59cm dnia 17.05.2100 ja po cesarce nie mam na razie opcji szybkiego wyjścia a czujemy się dobrze ja chodzę a mała je jak smok dobrze że mam czym ją nakarmić pozdrowionka dla wszystkich majowek'

zdjecia w albumiku

sms od aldonta z 21:37 'O 19.10 urodziła się nasza córeczka 3650 i 55 długa:) tata się popłakał był dzielny:) jesteśmy szczęśliwi:)'

zdjecie w albumiku

hejka dziewczyny:)

Pamietacie mnie.....zagladalam Tu do was czasem przyszlam sie pochwalic

DNIA 16 maja 2010 roku o 23:59 bo Expresowenym porodzie od 20.00 urodzilam synka REMIGIUSZA MARKA przez SN mial 3869/58cm.

jestem przeszczesliwa.....!!!!!!!!!!

od dzisiaj juz w domku.....

reklama
13.05.2010 o godzinie 14.00, urodzil sie nasz synek Eryk. 3 kg 554 i 59 cm. Jestesmy juz w domu od godziny 16-tej w niedziele. Porod przez sn ze znieczuleniem okolooponowym. Pierwsze bole o 5-tej z rana. Silne bole porodowe o 10-tej. Zrobiono wtedy znieczulenie. Zdjecia mlodego jak znajde chwile czasu... 10, 10 i 10 w skali apgar.

Ostatnia edycja:
Do góry