reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nowinki szpitalne

Melduję się, ze ja też urodziłam. I to grubo po terminie, bo 20.05 (miało być 12-14) i widzę po liście rozpakowanych, że ta data należy jak dotąd tylko do mnie:) Nie mogłam nic napisać wcześniej bo leżałam w szpitalu. Potem coś skrobnę o porodzie. Lena ważyła 3610 a mierzyła 55cm

reklama
sms od komi z 8:32

'Hej laska jest ok, mam 3 cm rozwarcia, w nocy zaczęły się już same skurcze. Ok 7 jestem w szpitalu, mam skurcze co 4 min. Niebawem dostanę zzo.'

sms od komi z 12:06

'Damianek jest już z nami od 11 ma 57cm i waży 3500g'

sms od wampi z 08:33 'czesc. od srody lezalam w szpitalu czekajac na malenstwo, dzis o 03:55 na swiecie pojawil sie cyprian kamil. porod sn bez wywolywania, synus dostal 10pkt, wazy 3670g, ma 53cm. porod bardzo szybki tylko lozysko nie chcialo wyjsc, no ale juz ok. opowiem jak wroce do domu. pozdrawiam.'

sms od shyangel z 09:08 'ja znowu w szpitalu. ostatnie lyzeczkowanie bylo niedokladne. znowu mam skrzepy. dzis bede miec powtarzany zabieg. mam juz serdecznie dosc.'

Wczorajszy sms od Komi: "Mały leży w inkubatorku, sapał i podłączyli go do jakiejs aparatury co pomaga mu oddychac, nie ma go przy mnie, a ja płacze"

Miała dać znac po obchodzie co powie pediatra...

Sms od naszej Komi: " Maleńki wraca do mnie za 2godz. Miał zapalenie płuc. Dostaje teraz dwa antybiotyki, przez to pewnie ze ja tak chorowałam w ciązy"...

Hej ja melduje ze 24.05 o godzinie 11.53 urodziłą sie Nasza Justynka - poród cc, ważyła 3300 dostała 10 punktów, od wczoraj wieczorem jestem juz w domu. Pozdrawiam

sms od iwi3 z 06:17 'moj prezent na dzien matki to synus ur. 27.05.2010 o godz. 01:50 sn. wazy 4260g i 61cm dlugi :) czujemy sie dobrze. ps dzieki aga. pozdrowienia dla majowek :)'

reklama
Do góry